Śliwka12345
Fanka BB :)
U mnie beta nie spada po ostatniej biochemii więc w tym miesiącu tabletki anty. A u was czemu się nie przyjęło?Ja mam 2. Wizyta juz umowiona do lekarza walczymy dalej...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie beta nie spada po ostatniej biochemii więc w tym miesiącu tabletki anty. A u was czemu się nie przyjęło?Ja mam 2. Wizyta juz umowiona do lekarza walczymy dalej...
PowodzeniaWitam, jestem tu nowa choć na różne fora o in vitro zaglądam od dawna. Od wiosny tego roku zaczęliśmy z mężem leczenie w klinice. Aktualnie jestem 1dpt. To nasza pierwsza próba z dwoma zarodkami.
Trzymam KciukiWitam, jestem tu nowa choć na różne fora o in vitro zaglądam od dawna. Od wiosny tego roku zaczęliśmy z mężem leczenie w klinice. Aktualnie jestem 1dpt. To nasza pierwsza próba z dwoma zarodkami.
Witamy i kciuki trzymamy. Ilu dniowy zarodek? Jaki u was problem?Witam, jestem tu nowa choć na różne fora o in vitro zaglądam od dawna. Od wiosny tego roku zaczęliśmy z mężem leczenie w klinice. Aktualnie jestem 1dpt. To nasza pierwsza próba z dwoma zarodkami.
A ty Surykaciu miałaś jakąś wizytkę teraz czy dopiero będziesz mieć?Dziewczyny, którym się teraz nie udało: bardzo współczuję i wiem, przez co przechodzicie. Ja przed pierwszym transferem nastawiłam się na porażkę, bo naczytałam się, że rzadko wychodzi za pierwszym razem. Gorzej, że ten pierwszy okazał się jedyny z tej stymulacji i trzeba było robić drugą... u mnie dopiero piąty transfer się udał, choć są tu dziewczyny, które pobiły mnie na głowę ilością transferów.
Piszę to, by Wam powiedzieć: głowa do góry! Jeśli to był Wasz pierwszy transfer - idźcie śmiało po mrożaczki... można wcześniej sprawdzić genetykę, immunologię... ale najczęściej po prostu trzeba trafić na ten dzień i ten zarodek.
Dla mnie cały ten rok był przepełniony transferami, pobytami w szpitalu, napięciem co z tą betą, rozczarowaniami... moja dzisiejsza beta 301 tys. Sama nie mogę w to uwierzyć i jeszcze nie dopuszczam do siebie myśli o sukcesie. Warto walczyć, nie poddawajcie się!
PS Czy ktoś wie, po kiego grzyba kazali mi robić beta hcg w 8/9 tc???
Powodzenia w testowaniu za tydzień!Witam, jestem tu nowa choć na różne fora o in vitro zaglądam od dawna. Od wiosny tego roku zaczęliśmy z mężem leczenie w klinice. Aktualnie jestem 1dpt. To nasza pierwsza próba z dwoma zarodkami.
No właśnie weszłam I szukam i szukam i nic nie widzę...JoannaRak i jak?