Margit2018
Fanka BB :)
Asiu wreszcie nareszcie niech rośnie. GratulacjeKochane, jak pisalam do Was to przyszedl wynik. Beta 23, profesteron nie pokazalo ale mam nadzieje ze dosla. Wyniki z 6dpt!!
Cudzie trwaj![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiu wreszcie nareszcie niech rośnie. GratulacjeKochane, jak pisalam do Was to przyszedl wynik. Beta 23, profesteron nie pokazalo ale mam nadzieje ze dosla. Wyniki z 6dpt!!
Cudzie trwaj![]()
Szczupłość nic nie znaczy. Jestem szczupła i u mnie cukier wywala. Dlatego warto to po prostu zbadać.Dzięki, że podzielilas się ta historia. W środę byliśmy na wizycie i wyciągnęłam od pani doktor zlecenie na badanie krzywej insulinowej... Wypisała, chociaż stwierdziła, że jestem przecież szczupła... Ale ja wierzę, że trzeba szukać przyczyny, może kiedyś trafię. Trzymam kciukasy za dzisiejszy przyrost
GratulujęKochane, jak pisalam do Was to przyszedl wynik. Beta 23, profesteron nie pokazalo ale mam nadzieje ze dosla. Wyniki z 6dpt!!
Cudzie trwaj![]()
To super, ja 5 dpt mualam 9, a dziś jestem w 37 tc!!!! Trzymam kciuki za dalsze wzrostyKochane, jak pisalam do Was to przyszedl wynik. Beta 23, profesteron nie pokazalo ale mam nadzieje ze dosla. Wyniki z 6dpt!!
Cudzie trwaj![]()
Trzymam kciuki...Witam, jestem tu nowa choć na różne fora o in vitro zaglądam od dawna. Od wiosny tego roku zaczęliśmy z mężem leczenie w klinice. Aktualnie jestem 1dpt. To nasza pierwsza próba z dwoma zarodkami.
@JoannaRak mega gratuluję!!!!! Mocno zaciskam kciuki za przyrostMam pytanko neupogen dostałaś id Paśnika ze względu na Kiry czy sam uznał że masz brać?
@Dgd ja też jestem szczupła i nigdy nie miałam problemu z wagą a tu taka niespodzianka. Przeszłam już na dietę biorę castagnus na podwyższoną prolaktynę i piję miovarian. W poniedziałek wizyta więc pewnie dostanę leki i ciekawe co jeszcze zaleci. Jeszcze raz gratuluję cudu Mikołajkowego
@Agniecha1508 a jak sytuacja u Ciebie?[/QUOTE
@Agonia777 - no worek z kosiarka uzbierany ( czytaj bank dał kredyt) i teraz czas wybrać klinikę czy Ciechocinek czy Czechy - byliśmy w obu. No Ciechocinek nie robi problemu z immunologia , Czechy trochę tak , dr stwierdził ze moze po drugim nieudanym transferze - ta tylko może się okazać , ze nie będzie az tylu zarodków. Zapewne w styczniu wyruszamy. A Ty kiedy ?