Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Tysiak wysłałam info na privja mam 6 ampułek gonapeptyl daily
a też pasuje. Przyznam że mam dość.Pewno od Annasza do Kajfasza![]()
Ozis jeszcze nic nie wiadomo!@Sol wychodzę z krzaczorow@Dgd twoja historia mnie ucieszyłam ogromnie, nawet nie masz pojęcia, napewno czujesz że to wyjątkowy dla ciebie czas, który Ci ci się bardzo należy. Ja się nie odzywałam bo jestem po crio. Tak myślałam że nie będę się chwilę odzywać bo ostatnio jak nie wyszło to trochę nabrykalam na forum
dzisiaj jestem 5 dpt i mam meeeeeegaaa kryzys. Zrobiłam sikanca i wyszedł negatywny, ostatnio już coś było a teraz nic blado biało, pustka tylko ten jeden czerwony uparty pasek. No i przestały mnie piersi boleć. To już mój 3 transfer także wiem jakie są objawy. Lekarz przed transferem miał bardzo dobry humor i mi powiedział że no teraz to już się musi udać, ucieszyłam się jakoś tak wszystko mi się dobrze składało, czułam to. A teraz to czuję już tylko że będzie porażka
.Tęsknią za wami.Zaluje że zrobiłam to crio przed światami ...
![]()
Ja dopiero w styczniu transfer. A dawke w jednej tabletce masz 100mg czy 200? Bo wiem że są dwa rodzaje
@Sol wychodzę z krzaczorow@Dgd twoja historia mnie ucieszyłam ogromnie, nawet nie masz pojęcia, napewno czujesz że to wyjątkowy dla ciebie czas, który Ci ci się bardzo należy. Ja się nie odzywałam bo jestem po crio. Tak myślałam że nie będę się chwilę odzywać bo ostatnio jak nie wyszło to trochę nabrykalam na forum
dzisiaj jestem 5 dpt i mam meeeeeegaaa kryzys. Zrobiłam sikanca i wyszedł negatywny, ostatnio już coś było a teraz nic blado biało, pustka tylko ten jeden czerwony uparty pasek. No i przestały mnie piersi boleć. To już mój 3 transfer także wiem jakie są objawy. Lekarz przed transferem miał bardzo dobry humor i mi powiedział że no teraz to już się musi udać, ucieszyłam się jakoś tak wszystko mi się dobrze składało, czułam to. A teraz to czuję już tylko że będzie porażka
.Tęsknią za wami.Zaluje że zrobiłam to crio przed światami ...
![]()
Yuppie! Super xKochane, jak pisalam do Was to przyszedl wynik. Beta 23, profesteron nie pokazalo ale mam nadzieje ze dosla. Wyniki z 6dpt!!
Cudzie trwaj [emoji3590]