Proszę: na czczo - glukoza 101, insulina 6,13. Po 1 godz. - glukoza 168,3, insulina 54,12. Po 2 godz. - glukoza 124,2, insulina - 34,87. Jednostka dla glukozy mg/dla, a dla insuliny uIU/ml. Wartości na czczo odgrywają drugorzędną rolę.
O diecie przyślę Ci jutro. Krzywa wyżej, a czy na pewno chodziło Ci o progesteron czy o prolaktynę? Prolaktyna ostatnio - 26 mg/ml. Ale to mi się zawsze bardzo wahało. Bywało, że miała dwukrotnie przekroczoną normę. TSH ostatnio 1,83.
Ozisku nasz kochany, to tylko Ty mogłaś wpaść na pomysł robienia sikańca w 5 dpt. Słońce, podejdź proszę do tego spokojniej. Wiem, że przy Twoim temperamencie to nie jest proste, ale postaraj się. Ja Ci powiem, że w 33 dc zrobiłam rano sikańca, bo miałam zaplanowanego fryzjera i farbowanie włosów, więc chciałbym się upewnić. Czułam się strasznie okresowo. Tylko piersi nie bolały. Na teście był jedynie cień cienia. Zastanawiałam się czy w ogóle jest. Ale pobiegłam na betę, a tam 90. I wieeeelkie zaskoczenie. Więc nigdy nic nie wiadomo. A tym bardziej u Ciebie w 5 dpt. Przecież wiesz to wszystko. Tyle mi mądrych rzeczy napisałaś i tyle miłych słów, że teraz to ja Cię proszę o cierpliwość, którą na pewno masz w sobie. Jedziemy na 1 wózku, bo u mnie dopiero początek i może być wszystko. Tak jak i u Ciebie. Przesyłam Ci moc pozytywnych myśli!
Kochana ty się mną nie przejmuj bo cię znajdę i dam po pupie. Teraz ty jesteś najważniejsza, myśl o sobie i nie odwracają się za siebie. Wszystkie źle wspomnienia wykasuj z pamięci. Zrób sobie format

Teraz już tylko będziesz się cieszyć i nareszcie żyć pełnia życia. Ja zostałam dzisiaj przytoczone cała ta otoczka świąteczną. Podobno najwięcej depresji odnotowuje się w święta. U mnie jest jeszcze to okropne poczucie winy. Cała rodzina czeka i zamawia się, wierzy... jest mi ich szkoda tak że mnie aż serce boli. No ale popłakałam i właśnie robię rosół