ilmenau
Fanka BB :)
A długo się czeka?
Teraz podobno długo się czeka na pierwszy termin, jak ja się umawiałam to było 4 tygodnie, ostatnio dziewczyny pisały nawet o 3 miesiącach. Zadzwoń, zapisz się a potem dzwoń żeby sprawdzić czy coś się zwolnilo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A długo się czeka?
Ja na diecie jestem już 20 raz odkąd urodziłam zawsze byłam taka zawzieta teraz mi nie idzie.Jeżu dajcie mi dziewczynki sile żebym tez na ta dietę przeszła ;((((
Ja tak czekałam 2 tygodnie jejku pamiętam jak wariowalam tak strasznie nie mogłam się doczekać.Hej. No jesteśmy już dzień po terminie i nic się nie zapowiada że finał tuż tuż. Teraz co 2 dni mam przyjeżdżać na ktg. Z niecierpliwością i przerażeniem czekamy na finał
Dziewczyny czy możecie polecić jakiegoś immunologia z Poznania?
Mi lekarz mówił żeby 5 dni po terminie naciskać na porodówce na wywoływanie porodu.Ja tak czekałam 2 tygodnie jejku pamiętam jak wariowalam tak strasznie nie mogłam się doczekać.
Biedroneczko jak zobaczysz na glukometrze wynik glukozy nieprawidłowy gwarantuje że polecisz do netu, poczytasz jakie mogą być skutki wysokiego cukru i sprawa diety załatwiona.
Właśnie jadłam dziś naleśniki, nie wiem jak dajesz radę bo mi właśnie makarony itp najlepiej smakują. Mi apka pokazuje że do 64 dojdę a zaczęłam na 51kg [emoji85]