JoannaRak
Fanka BB :)
ja nimfomanka.. dla mnie to jakby mnie wykastrowali.. ciagle chce , ale tak sie boje ze nic z tego hehehe![]()
a ja Wam tej pchoty na seks mega zazdroszcze, u mnie pojecie seksu nie istnieje i nie potrafie juz z tym walczyc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nimfomanka.. dla mnie to jakby mnie wykastrowali.. ciagle chce , ale tak sie boje ze nic z tego hehehe![]()
Dzięki, jakoś wytrzymam, a w święta sobie odbijęPowiem Ci jak mi powiedział doktor - bez opalania się i bez alkoholu. Ja pytałam bo w czerwcu bralam i chciałam jechać na wakacje. Po odstawieniu leków opalanie się i alkohol są ok
Ale pewnie nie robiłaś test 7 dot to nie wiesz czy ci wyszedłMi test wyszedł jak bete miałam powyżej 119 także głowa do góry i rób bete bo sikańce to oszukańce trzymam❤❤❤
Super kochana zwiększ dawki luteiny trzymamNo i mam 6dpt 23
a z wczoraj 9dpt 107, ale progesteron znow spadl z 20 na 14
Poki co chyba dobrze, co myslicie?
Super wieści! Gratuluję i trzymam kciuki za dalsze piekne wzrostyNo i mam 6dpt 23
GratulujęNo i mam 6dpt 23
@lama70 - z tego co tu pisały dziewczyny to Prokocim i Warszawa napewno - pytaj @dżoasia o Prokocim i @Agonia777 o Warszawę - gdzieś zapewne jeszcze , ale gdzie ?Czy w bialymstoku robia badanie Kir?
Czy ktos wysylal krew da badan ?
Jak to wyglada ?