reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja nimfomanka.. dla mnie to jakby mnie wykastrowali.. ciagle chce , ale tak sie boje ze nic z tego hehehe :D
Haha to pomyslcie dziewczyny, ze u nas dr od drugiego trym mowi, ze mozemy, ale moj tak sie boi, ze sex zaszkodzi dziecku, ze nie ma opcji na cokolwiek[emoji53] ku mojemu niezadowoleniu, bo chce mi sie pieronsko sexu[emoji45] Juz nawet raz zabralam go na wizyte, dr z humorem mu tlumaczyl, zeby nie przecenial swoich mozliwosci, bo guza dziecku na nabije [emoji6] ale M uparty i tak wie lepiej [emoji86]

Haha to pomyslcie dziewczyny, ze u nas dr od drugiego trym mowi, ze mozemy, ale moj tak sie boi, ze sex zaszkodzi dziecku, ze nie ma opcji na cokolwiek[emoji53] ku mojemu niezadowoleniu, bo chce mi sie pieronsko sexu[emoji45] Juz nawet raz zabralam go na wizyte, dr z humorem mu tlumaczyl, zeby nie przecenial swoich mozliwosci, bo guza dziecku na nabije [emoji6] ale M uparty i tak wie lepiej [emoji86]
mój póki mała się nie ruszała ok, jeszcze jak tylko takie muśnięcia czułam, ok, a teraz już się boi... i tak sobie pościmy pomimo, że oboje ochoty mamy... jeszcze 2 miesiące potem 6 tygodni i sobie odbijemy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry