Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, tak, popieram i też zaciskam.
A już możesz iść. Niektorzy wypisują od serduszka, a niektórzy od pozytywnej bety nawet. Ja muszę co wizytę mówić, ze nie mogę jeszcze, dziękuję, a doktorek się krzywi![]()
Dziewczyny czy jak dostałam jako drugi lek przy stymulacji cetrotide, to coś oznacza jak idzie stymulacja? W sensie czy to raczej jest mocny czy słaby lek?
Miałam Gonal f 900 przez 6 dni po 150, teraz jeszcze dwa dni Gonalu i trzy dni Cetrotide.
Hej dziewczyny wróciłammusiałam trochę odreagować. Od wczoraj nic nie jadłam bo mi wszystko w buzi rośnie
mam ogromne wsparcie u męża i może dlatego dochodzę do siebie. Jutro muszę powtórzyć betę ale wiecie jak jest. Lekarz nie daje mi nadzieji
cały czas mnie kłuję jajników i ciągnie noga. Dzisiaj sobie siknelam bo mi sikaczami został i po czasie jakiś błąd ich wyszedł. To 9 dpt to wszystko u mnie jest takie !!!!!! Szkoda gadać. Nie wiem co dalej gdzie czego szukać. Został mi ostatni zarodek.
A od kiedy się idzie na L4 ciążowe?
Dziękuję. W ulotce też napisano, że pierwsze wstrzyknięcie powinno byc pod kontrolą lekarza lub pielęgniarki, czy u Wy tak robiłyscie?To jest tak zwany antagonista żeby Ci jajka nie przedobrzaly i za szybko nie wypadły z pęcherzyków. To normalna procedura))