reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Sol piękny brzuszek ja taki mam jak się najem a 40 dawno puknęła:D:D:D:D umnie dziwnie robi się taka oponka na wysokości brzucha.

@sksk u nas od strony męża i mojej nikt z rodzeństwa i kuzynostwa nie miał problemu i mają dzieci tylko my takie wyrzutki mamy problem i co chwilę coś wychodzi nie tak.:baffled::baffled::baffled:

Dziękuję bardzo [emoji8]

A taka malutka też byś chciała być żeby mieć 1m 60 w kapeluszu :)?

Kiedyś miałam przez to nie źle kompleksy, teraz już się polubiłam i wychodzę z założenia, że każdy ma coś w sobie pięknego. [emoji177]

My wszystkie na tym forum - malutkie i koszykarki, chudzinki i grubaski - mamy przede wszystkim dobre serduszka. I to najważniejsze.[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Śpijcie dobrze drogie Panie!!!!!
[emoji286][emoji286][emoji286][emoji286]

Przejdzie, przejdzie. Super sobie z tym radzisz. Na prawdę podziwiam Twoja determinację.
A jakie są objawy cukrzycy ciążowej bo ja mam strasznie ochotę na słodkie i zajadam, w pierwszej ciąży też tak miałam. Wtedy zrobili mi to badanie z obciążeniem a teraz nie chcą bo się przepisy zmieniły. "Kochane" UK...

Ja jutro pojutrze robie krzywa, muszę trafić w dzien z mniejszym potencjałem „zygajacym”. Pani doktor powiedziała ze przy IO od razu trzeba robić na początku ciąży.... mówiła mi tez kiedy się kobiecie bez IO robi w Polsce ale zapomniałam. ;( kurde co kraj to obyczaj.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry