Justin87
Fanka BB :)
U mnie szyjka była na początku 5 cm a teraz 4,28 cm, więc całkiem ładna.No to super. Powodzenia na badaniach i życzę żebyś jeszcze nie musiała zostać w szpitalu. Chłopaki niech trochę poczekaja jeszcze. Szyjka u Ciebie ok?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie szyjka była na początku 5 cm a teraz 4,28 cm, więc całkiem ładna.No to super. Powodzenia na badaniach i życzę żebyś jeszcze nie musiała zostać w szpitalu. Chłopaki niech trochę poczekaja jeszcze. Szyjka u Ciebie ok?
Ryzyka na szczęście nie ma bo i wynik kiepski , transfer koniec stycznia - początek lutegoA kiedy transfer? Masz ryzyko hiperki?
No to "do zobaczenia" cały czas w trzypakuU mnie szyjka była na początku 5 cm a teraz 4,28 cm, więc całkiem ładna.![]()
Tak, można je zrobić w dowolnym dniu cyklu. Ja robiłam na miejscu u Pasnika w Łodzi.Ja krzywa robilam juz bardzo dawno temu, biore metformine, tez powinnam powtorzyc i zobaczyc moze cos sie polepszylono skoro ruszyla a wczesniej nic a nic to mysle ze szczescie jest juz blisko
gdzie robilas cytokiny i ana? Nie wazny jest dzien cyklu przy tych badaniach prawda?
Będę trzymać mocno kciuki. :*Ryzyka na szczęście nie ma bo i wynik kiepski , transfer koniec stycznia - początek lutego
Trafiłam z polecenia do dr Ciepieli do SzczecinaWitamy serdecznie
Napisz coś o sobie
Gdzie się leczysz ?
Olka, a przerabialas juz punkcje? Bo ja po 3 moich orzez pare dni nie moglam sie ruszac tak mnie jajniki bolaly, sex by mnie zabilCzy jest jakiś przedział czasowy , ile trzeba odczekać od punkcji do współżycia ?![]()
Kochana bo na tym etapie cokolwiek by sie nie dzialo dzieci sa juz uratowaneSpoko, postaram się jeszcze poinkubować chłopaków.Jestem zeschizowana, bo jakby nie patrzeć bliźniaki, to jest ciąża większego ryzyka, poza tym jak słyszę od gina, że on się cieszy, że dotrwałam już do tego etapu i jest ok, to tak jakby robi mi się nieco słabo. Później przerzucę bebzola na Ciebie.
Akurat w lutym zapewne zacznie u Ciebie rosnąć jak na drożdżach.
![]()
masz jakies typy wozkow?Kochana pisz, ale ja dalej w lesie, poprałam już ciuchy i częściowo poprasowałam i zapakowałam w wory. Właśnie muszę zasiąść do zamawiania wózka i fotelików.Jednak co ja mam poradzić na to, że niezdecydowana jestem.
![]()