reklama

Kto po in vitro?

ja tez was czytam :) KOMEDIA :) dzoasia bedzie glaskac biedrone da jej czekolade z barku a tej bedzie za malo i zje dzoasie na co ozis powie a nie mowilam :) wezmie bron i wystrzela wszystkie bo przeciez robi patent, ale najpierw sie podrapie po nosie bo zaplacze, a jak placze to ja nos szczypie jakie nie placze to juz bedzie miala cela :) Kto jej da pozwolenie na bron :) a dzoasia wielka dama bo ma jakis bagaz doswiadczen i zachowuje sie jak lekarz :) no coraz lepiej sie was czyta. normalnie R szuka Z.
??????

reklama
Witam,
dla Was jestem nowa, ale byłam na forum 2014 póżniej na ciężarówkach... U nas problem z nasieniem M w 2014 podeszliśmy do procedury IVF Kraków Artvimed wczesniej byłam na wizycie w Parens, ale jakoś nie przekonali mnie i wybrałam Artvimed. Wyprodukowałam 12 jajeczek z czego 8 sie zapłodniło, ale tylko 4 przetrwały. Pierwszy transfer dwóch 5 dniowych blastkek i 7dpt beta 14 w pażdzierniku 2014 spełniło sie moje marzenie i na świat przyszedł moj mały wielki cud
W 2017 postanowiliśmy wrócić po ostatnie dwa mrozaki nie stety nie chciały z nami zostać. Obecnoe jestem w 10 dniu stymulacji jitro podgladanie i pewnie decyzja kiedy punkcja. Za wszystkie trzymam kciuki
Mam dziś 8 dzień stymulacji i też jutro wizytę!! W 6 dniu stymulacji lekarz powiedział, ze punkcja byc może w poniedziałek takze chyba prawie równo idziemy

Hej dziewczyny :) @dżoasia @Dgd @redferrari @annemarie @Justin87 @sksk @ilmenau @motylek24 @Olk@24 @sunrisea @Gotart @chlopkers @Sol @Pat1980ka i pozostałe wspaniałe koleżanki :) Proszę Was o fachową poradę. Dzisiaj trzeci dzień stymulacji, długi protokół, a mnie dopadło przeziębienie. Czy to może mieć wpływ na ilość i jakość komórek? Czy coś powinnam zrobić? Będę wdzięczna za Wasze rady :biggrin2:
Zupa cebulowa lub rosół, gorące mleko z miodem, herbata z cytryną i pod kołdrę... póki nie ma temperatury wysokiej jest ok!

Witam,
dla Was jestem nowa, ale byłam na forum 2014 póżniej na ciężarówkach... U nas problem z nasieniem M w 2014 podeszliśmy do procedury IVF Kraków Artvimed wczesniej byłam na wizycie w Parens, ale jakoś nie przekonali mnie i wybrałam Artvimed. Wyprodukowałam 12 jajeczek z czego 8 sie zapłodniło, ale tylko 4 przetrwały. Pierwszy transfer dwóch 5 dniowych blastkek i 7dpt beta 14 w pażdzierniku 2014 spełniło sie moje marzenie i na świat przyszedł moj mały wielki cud
W 2017 postanowiliśmy wrócić po ostatnie dwa mrozaki nie stety nie chciały z nami zostać. Obecnoe jestem w 10 dniu stymulacji jitro podgladanie i pewnie decyzja kiedy punkcja. Za wszystkie trzymam kciuki
@majka201 Witamy ponownie w gronie staraczek ;) Ja też dopiero zaczynam stymulację, to mój trzeci dzień i drugie podejście . Za pierwszym razem pobrano 9 komórek , zapłodnione 7 z czego zostało 1 blastka i dwie komórki . Miałam dwa transfery z betą 2,2 i 0,1. Nie poddaję się i walczę dalej o moje małe szczęście. Ty już wiesz ile radości daje mała różowa pupka i wierzę, że uda się tym razem czego z całego ❤️ Ci życzę. Trzymam kciuki za Ciebie, za nas ✊✊✊✊

Słońce masz długi protokół i sam początek, to narazie spokojnie. Jeśli to lekkie przeziębienie, to powinno być bez wpływu. Nie wiem tylko jakie leki możesz teraz przyjmować. O to podpytaj w klinice. Najważniejsze żebyś nie miała wysokiej temp. i infekcji bakteryjnej, co by się wiązało z antybiotykoterapią. Dbaj o siebie i jak możesz, to zostań w domku pod kołderką parę dni. Tak jak ja ;) Powodzenia w stymulacji!
@Dgd dziękuję kochana i Ty również smarkatku wyleż to choróbsko :)

reklama
Czy któraś może wie, czy zabiegi kwasami u kosmetyczki mogą być robione jak jest beta pozytywna, kurcze jestem dzisiaj umówiona do kosmetyczki i nie wiem czy nie odwołać
ja chciałam sobie zrobić maskę złuszczającą na stopy kwasami taką domową i mi pani w aptece odradziła - myślę, że u kosmetyczki bym też nie ryzykowała - ale ja z tych dydek- co dmuchają na zimne...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry