mariakowalska89
Zaangażowana w BB
Cudowna wiadomość , gratulacje, wyniki super[emoji7]
Czytam i czytam o przyroście Bety i dziewczyny miały w tym dniu po transferze sporą wyższą Betę. Nie jest za niski ten mój wynik?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudowna wiadomość , gratulacje, wyniki super[emoji7]
A przypomnij jaki jest przyrost bety? Progesteron masz meeega duży. Jakie masz dawki?Hej dziewczęta. Jest 17 dpt. Miałam dziś kolejne badanie Bety i progesteronu.
BETA 859,2 mlU/ml
Progesteron 537,5 nmol/l.
Jak oceniacie wyniki ? Lekarz powiedział, że jest bardzo dobrze.
W sobotę będę miała pierwsze Usg, będzie to początek 6 tygodnia ciąży.
Nie potrafię się cieszyć jeszcze.
Zależy czy masz transfer na cyklu sztucznym czy naturalnym. Jak na sztucznym, to dzień transferu będzie zależny od Twojego endometrium. Ja miałam transfery tylko na cyklach sztucznych i wypadały one różnie.Witam się w 3 dc. Miałam nadzieję że @ przyjdzie później no ale jest wcześniej. Byłam dziś u lekarza, zrobił mi kolejny próbny transfer, w końcu się udało i histeroskopia nie będzie potrzebna, za to jest nadzieja na transfer po nowym roku
Tylko jak to dalej będzie wyglądać? Bo kolejną wizytę mam w sobotę 8dc. Czy transfer zależy od owulacji? Jeśli np. owu wystąpi w 13dc to mając zarodek 5 dniowy to transfer będzie w 18 dc? Dobrze myślę? Jak to było u Was?
Nie patrz na wynik innych osób, beta jest bardzo indywidualna, ważny przyrostCzytam i czytam o przyroście Bety i dziewczyny miały w tym dniu po transferze sporą wyższą Betę. Nie jest za niski ten mój wynik?
Ja 16 dpt miałam 810 i wszystko dobrze się skończyłoCzytam i czytam o przyroście Bety i dziewczyny miały w tym dniu po transferze sporą wyższą Betę. Nie jest za niski ten mój wynik?
Aaa czyli dlatego teraz taka cisza. Większość uciekła na fb, a pamiętam te czasy jak się tu wchodziło i czytało posty jak lekturę [emoji23]Tyle tych wszystkich wątków , nie mogę odnaleźć... chce się dodać do grupy na fb
Czy któraś z Was do niej należy ?
To powiedz jej, że jest tutaj na forum taka kobieta co ma niepoprawny kariotyp i wydaje się być normalna, a jeżeli nie jest to dobrze to ukrywa przez ponad 28 latMi lekarka powiedziała że żeby nam z mężem wyszły źle kariotypy to musieli byśmy być ze się tak brzydko wyrażę upośledzeni.
Cykl naturalny.Zależy czy masz transfer na cyklu sztucznym czy naturalnym. Jak na sztucznym, to dzień transferu będzie zależny od Twojego endometrium. Ja miałam transfery tylko na cyklach sztucznych i wypadały one różnie.