reklama

Kto po in vitro?

reklama
To powiedz jej, że jest tutaj na forum taka kobieta co ma niepoprawny kariotyp i wydaje się być normalna, a jeżeli nie jest to dobrze to ukrywa przez ponad 28 lat :) i jest jeszcze jeden mąż wg niej uposledzony takiej kobiety nieuposledzonej:)
He he he :) co ci lekarze zalecił w związku ze złym wynikiem? U nas za to badanie w klinice zażądali sobie po 600zl od głowy :(

Hm, w sumie to nic mi nie zalecili, bo tutaj się nic nie da zalecić, generalnie diagnostykę preimplementacyją robię, ale to bardziej genetyk. A kariotypy sama zrobiłam za około 390 od głowy, żaden lekarz mi nie proponował tego badania kariotypow, a do kliniki leczenia niepłodności przyszłam już z tym wynikiem, więc nie wiem czy oni by zaproponowali

Ja muałam skierowanie od rodzinnego na kariotypy po 2 poronieniach, robiliśmy w Rudzie Śl w poradni genetycznej na Nfz, terminy były szybciutkie i potem wizyta z genetykiem, może nie ma sensu robić wszystkiego na prywat
Oczywiście jak tylko sa podstawy, ale u mnie po jednym poronieniu nikt nie byl chetny, a nie lubię chodzić i prosić od jednego do drugiego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry