Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie ok. Nie krwawię już. Ale badania są dopiero jutro. Nie wypuszczą mnie jednak przed poniedziałkiem.
Mam nadzieję, że ten sen był szczęśliwy.
Pozdrawiam
Lawendowy_sen - domyśliłam się, że na szydełku. Kiedyś kupiłam zrobionego na szydełku anioła- jest super. Wrzucam go na czubek choinki. M. się śmieje, że to Azja nabity na pal
Agapl uważam,że badania są ważne, ale wiesz nawet teraz, gdy jestem ubezpieczona nie dostałam skierowania na badanie amh, czy podobnych , owszem napisane na kartce lub druczku, ale zawsze płatne, amh robiłam bez "wytycznych", mówie co chce i robią, jedyne badania jakie do tej pory mam na nfz to te genetyczne, może tam u Ciebie jest inaczej i robią je bezpłatnie na skierowanie?
Leina - ja czułam, się dokładnie tak samo - jeszcze miałam wzdęty brzuch do tego. Byłam pewna że zacznie mi się @... Także bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki!!
Marcysiowa - jak nie zorganizowałaś sobie tej luteiny dowcipnej to ja mam spory zapas - jak coś odezwij się na priv., wyślę priorytetem Misia - leż i pachnij - mam nadzieję że wszystko będzie dobrze - teraz maluszek jest najważniejszy więc leż do góry brzuciem i odpoczywaj! Kiwisia...tak mi przykro...
Różyczka już gotadora się zaoferowała a mieszka ode mnie ok 20km i spotykamy się w pół drogi. Ale dzięki i będę o Tobie pamiętać na wypadek gdybym znowu nie miała leków.