reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Już jest, efekt mojej 2-dniowej pracy. Filcowy naszyjnik z broszką wykonaną w technice haftu sutaszowego.

DSC_4138.jpg

reklama
A w ogóle, chciałam pisać, że też się z Wami spotkać, bo mam 27 rozprawę w Gdańsku, ale wobec aktulanego stanu rzeczy, zmieniły mi się plany. Nie wiem, jak j wytrzymam w domu!!!
Zaraz dziewczyny idą do domu i nawet w sali zostanę sama na weekend.

To przynajmniej spokój będziesz miała Misia - i gości będziesz mogła w spokoju przyjmować, szukaj pozytywów :-)
Mi lekarka na wizycie przedwczoraj chciała wypisać zwolnienie na cały okres ciąży!!! Szczęka mi opadła jak to usłyszałam....wskazaniem jest ból brzucha, plus ciąża bliźniacza - plus miałam w tym roku 2-etapowo robioną histeroskopię - ale wytargowałam 2-tyg.zwolnienia a później się okaże co dalej. Jak się będę dobrze czuła - będę mogła jeszcze pochodzić do pracy. Ale maksymalnie do 20 tc. Później całkowity zakaz chodzenia do pracy i dmuchanie na siebie :-)

reklama
Do góry