Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaraz zaraz ale one już były morulami? który to dzień ich podziału? trzymam kciuskaski, żeby ruszyły!Dziewczyny u mnie wszystkie zarodki stanęły, nie padły ale też się nie rozwinęły
Ja w klinice płacę 400 zł. W aptece 30zł i mama i za free podłącza. Taka to różnica. Dziewczyny gdzieś do przychodni jeździły na wlewy albo zamawiały "pana kroplówkę" do domu, z tym, że to te warszawskie syrenki mają takie udogodnienia.Kochane możecie mi powiedzieć ile kosztują wlewy z intralipidu ?
I czy można je dostać normalnie w aptece ??
Ja prdl jak to??!! Kuźwa no niemożliwe ;( Może ruszą jeszcze. Moje 2 ostatnie rano były 10ciokomórkowe a popołudniu już wczesnymi blastkami, więc może jeszcze nie wszystko stracone.Dziewczyny u mnie wszystkie zarodki stanęły, nie padły ale też się nie rozwinęły
@dżoasia a na to trzeba mieć receptę czy jak ? Bo ja dostałam zalecenia i tyle martw się kobieto , mi akurat tez ma kto podać na freeJa w klinice płacę 400 zł. W aptece 30zł i mama i za free podłącza. Taka to różnica. Dziewczyny gdzieś do przychodni jeździły na wlewy albo zamawiały "pana kroplówkę" do domu, z tym, że to te warszawskie syrenki mają takie udogodnienia.
Ja prdl jak to??!! Kuźwa no niemożliwe ;( Może ruszą jeszcze. Moje 2 ostatnie rano były 10ciokomórkowe a popołudniu już wczesnymi blastkami, więc może jeszcze nie wszystko stracone.
Boże !!! Jak to ??? Który to dzień ?!Dziewczyny u mnie wszystkie zarodki stanęły, nie padły ale też się nie rozwinęły
Zaraz zaraz ale one już były morulami? który to dzień ich podziału? trzymam kciuskaski, żeby ruszyły!
Jakie to wszystko niesprawiedliwe! Nie wiem co mądrego napisaćDziewczyny u mnie wszystkie zarodki stanęły, nie padły ale też się nie rozwinęły
Za chwile zacznie kopać i matkę uspokoi i odwiedzie od nieplanowanych usgPoszłam dzisiaj na usg bo czułam dziwny niepokój , wszystko jest ok ,prawdopodobnie dziewczynka (chyba że jej siusiak wyrośnie [emoji23][emoji23][emoji23] waży 180 g ,zdjęć brak bo moje dziecko niefotogeniczne (To akurat po mamie [emoji23][emoji23]