Marzycielka7
Fanka BB :)
I oby prędzej czy później każda z nas doczekała się takiego prezentu i to niekoniecznie pod choinka [emoji6]bo dla nas kazusy czas jest dobry na taka mała rewolucje [emoji847]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki zdrowych pogodnych, smacznych i, spokojnych Świąt życzę. Niech to będzie czas wytchnienia, zasłużonego odpoczynku i obżarstwa, a co!!!Bawcie sie kochaniutkie dobrze!!
Tymczasem ujmując Wam jutro stresów i umożliwiając klejenie uszek bez zaciśniętych kciuków - u mnie dziś 5dpt i taka oto sytuacja![]()
Ależ akcja z krzaczorkówDziewczynki zdrowych pogodnych, smacznych i, spokojnych Świąt życzę. Niech to będzie czas wytchnienia, zasłużonego odpoczynku i obżarstwa, a co!!!Bawcie sie kochaniutkie dobrze!!
Tymczasem ujmując Wam jutro stresów i umożliwiając klejenie uszek bez zaciśniętych kciuków - u mnie dziś 5dpt i taka oto sytuacja![]()

Asiu, wspaniałe wiadomości!!! Gratulacje :-)Dziewczynki zdrowych pogodnych, smacznych i, spokojnych Świąt życzę. Niech to będzie czas wytchnienia, zasłużonego odpoczynku i obżarstwa, a co!!!Bawcie sie kochaniutkie dobrze!!
Super!!!!! Oby tak dalej, trzymam kciukiDziewczynki zdrowych pogodnych, smacznych i, spokojnych Świąt życzę. Niech to będzie czas wytchnienia, zasłużonego odpoczynku i obżarstwa, a co!!!Bawcie sie kochaniutkie dobrze!!