reklama

Kto po in vitro?

reklama
Blueskye tak jak pisze Kinga - nie ma znaczenia ilość. Tak naprawdę to jest wiele czynników, które wpływają na powodzenie IFV - jakość zarodków, endometrium, progesteron itd.
Ja miałam podane 2 zarodki 5 dniowe i dopiero dzień po transferze dowiedziałam się, że udało się zamrozić jeszcze 1 zarodeczek. Na razie mogę powiedzieć cicho, że się udało, jestem w ciąży :-) A pobranych miałam 8 komórek.
Trzymam kciuki żeby Ci się udało &&&&& :tak: Na pewno będzie dobrze !

Agapl - na kontroli byłam już w czwartek. No i mam ustalony termin punkcji na poniedziałek na 8.30. Ze względu na niskie AMH u mnie nie ma sensu kontrola co chwilę. Jak na razie i tak mam Estradiol wyższy niż poprzednio, bo w czwartek miałam 622, a przy poprzednim IVF 410.

Witam wszystkie Panie
piszę tu bo nie wiem co mam myśleć o moich wynikach ;
[TABLE="class: cms_table_standardTable"]
[TR]
[TD]TSH[/TD]
[TD]TSH[/TD]
[TD]0,760[/TD]
[TD]µIU/ml[/TD]
[TD]0,350[/TD]
[TD]4,940[/TD]
[TD]N[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #E3E3E3"]
[TD]FSH[/TD]
[TD]FSH[/TD]
[TD]3,97[/TD]
[TD]mIU/ml[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LH[/TD]
[TD]LH[/TD]
[TD]3,64[/TD]
[TD]mIU/ml[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TD]Estradiol[/TD]
[TD]Estradiol[/TD]
[TD]34,00[/TD]
[TD]pg/ml[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Prolaktyna[/TD]
[TD]Prolaktyna[/TD]
[TD]3,03[/TD]
[TD]ng/ml[/TD]
[TD]1,90[/TD]
[TD]25,00[/TD]
[TD]N[/TD]
[/TR]
[TD]AMH[/TD]
[TD]AMH[/TD]
[TD]8,0[/TD]
[TD]ng/ml[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BARDZO PROSZĘ O WASZE WYPOWIEDZI CZY TE WYNIKI SA OK ??? DZIĘKUJE

Witaj.
Twoje AMH wskazuje na policystyczne jajniki, czy lekarz po usg coś ci wspominał??

Kate, refundacja ma ruszyć od sierpnia. Ale to nie będzie 100% refundacja. Z tego co wiem, nie będzie obejmowała leków.

12.11.2012 minęło 25 lat od narodzin najstarszego dziecka w Polsce, które przyszło na świat dzięki in vitro.

Lawendowy sen , to dobrze, ze refundacja bedzie, pomoze wielu parom, dzisiaj w wiadomosciach wypowiadala sie ta dziewczyna, ktora jaki pierwsza w Polsce byla poczeta ta metoda. Mam nadzieje,ze nam tez sie niedlugo uda i bedziemy na forum jako szczesliwe Mamy po ivf:)

reklama
Hej kochane :-) stęsknilam sie za wami ! moja @ jeszce nie przyszla i zaczynam sie bac.. dziwnie sie czuje juz od prawie tygodnia.. a tu nic :-( a we wtorek kwalifikacja do histero więc MUSI przyjsc :wściekła/y:.. moj kochany M opuszca mnie znow za jakis tydzien i znow bedzie sie pojawial i znikal ... ale moze to znak ze sie uda :-p.. hehe ja wszędzie naiwnie znaków szukam :szok: Ze spotkaniem nic sie nie zmienilo? qcze ciezko mi nadrobic prawie 2 dni nieobecnosci
Sony, bardzo wysokie amh, chyba faktycznei PCO, ale czy mi sie wydaje czy ty pisalam wczesniej ze mialas ponad 5, czy mi sie z kim innym pomylilo?? wiec teraz by bylo nizsze? robilas je w 3 dniu? mi sie towje wyniki wydaja naprawde , fsh powinno byc niskie i jest
Lawendowy a ty jak, nadal rozwazasz Invikte? czytalam ze wprowadzaja teraz jakas nizsza opłate łącznie z lekami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry