Marzycielka7
Fanka BB :)
Ja tez Szczecin dr Brelik :-) wlasnie jestem na pierwszej stymulacji :-)
O proszę [emoji2]
Dobrze mieć jakaś osobę ze swojego rejonu [emoji6]
My stymulację w lutym
Narazie biore dhea
To Twoja pierwsza klinika ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez Szczecin dr Brelik :-) wlasnie jestem na pierwszej stymulacji :-)
Cześć! Ja polecam Novum w Warszawie. Ogólnie maja kilka minusów, taka trochę fabryka, ale warunki dobre, dokształcają się, i laboratorium rzetelne. Jak masz jakieś pytania to dawaj na privWitajcie !
Jestem nowa tutaj u Was. Mam 36 lat i po 13 latach chcielibyśmy z mężem podejść do in vitro. Powód? Niedrożność jajowodów.
Jakie kliniki polecacie? - ze względu na podejście lekarza, cenę i skuteczność?
Pozdrawiam i gratuluje wszystkim którym się udało![]()
Kochana, niestety może nie być objawów. Ale mąż ma rację, że nie ma co się schizować, chociaż szczerze powiem, nie mam pojęcia jak to zrobić... Ja też mam wizytę na 02.01. Trzymam kciuki teraz ja za Ciebie!!!Dziewczyny jak wygląda poronienie? Czy coś je zapowiada? Zawsze jest plamienie/krwawienie? Czy nie ma jednak reguły i może się okazać dopiero na USG bez wcześniejszych objawów?
Gratulacje! Progesteron wysoki, pewnie bedą Ci schodzić z niego. Na usg powinnaś się szykowaćWitajcie dziewczyny
Chciałam zaktualizować moje wyniki:
9dpt- 36.6
11dpt- 94.2
21dpt-3911
Progesteron w 21dpt 54.22
Według kalkulatora przyrost bety prawidłowy. Progesteron powyżej normy, ale jak tak czytam to lepiej jak jest wyższy niż za mały. Miała któraś z Was też podwyższony w tym stadium? W sumie biore 3x 2 Lutinusu więc może to on tak działa
Bierdroooona kochanie, zaufaj cioci surykatce, powód do schizy zawsze się znajdzie, nie bój nicDziad na wykończeniu. Teraz trochę się martwię ta różnica tygodni, ciekawe czym się potem będę martwić... [emoji4][emoji4]
Spokojnie, cos tam sobie wynajdzieszDziad na wykończeniu. Teraz trochę się martwię ta różnica tygodni, ciekawe czym się potem będę martwić... [emoji4][emoji4]

Wynik niski, wskazuje na to ze nie bylo jeszcze owulacji. Sporo czasu juz minelo od soboty, moze przejdz sie na monitoring spr o co chodzi, ze jajka nie pekly jeszcze. Mialas ovitrelle podawany?Powiedzcie mi dziewczyny czy to dobry wynik progesteronu bo wydaje mi się za niski? Cykl naturalny wynik z wczoraj w 13dc. Coś mi się wydaje że w tym cyklu nie będzie transferu. Jak byłam u lekarza w sobotę w 8 dc to miałam 2 pęcherzyki po 19 i 20 mm więc dość spore jak na ten dzień cyklu a endometrium 5mm.
Super że dziad na wykończeniuDziad na wykończeniu. Teraz trochę się martwię ta różnica tygodni, ciekawe czym się potem będę martwić... [emoji4][emoji4]

także może przyjdzie czas że zapomnimy czym mamy się martwić
Dzisiaj mam wizytę. Ovitrelle nie miałam podany. A dziś 14 dc. Robiłam przez święta testy owulacyjne i cały czas negatywne, wczorajszy też, ta druga kreska ciągle słabo widoczna.Wynik niski, wskazuje na to ze nie bylo jeszcze owulacji. Sporo czasu juz minelo od soboty, moze przejdz sie na monitoring spr o co chodzi, ze jajka nie pekly jeszcze. Mialas ovitrelle podawany?
Ja też Vitrolive i leczyłam się u dr.BudzinskiejO proszę [emoji2]
Dobrze mieć jakaś osobę ze swojego rejonu [emoji6]
My stymulację w lutym
Narazie biore dhea
To Twoja pierwsza klinika ?
Cześć! Ja polecam Novum w Warszawie. Ogólnie maja kilka minusów, taka trochę fabryka, ale warunki dobre, dokształcają się, i laboratorium rzetelne. Jak masz jakieś pytania to dawaj na priv![]()
Ja też Vitrolive i leczyłam się u dr.Budzinskiejjest jeszcze z kilka dziewczyn co były lub leczą się w Vitrolive.Powodzonka