dżoasia
Fanka BB :)
jutroTakie myśli niestety przychodzą jak się czeka... Wszystkie myśli przeplatają się w głowie. Też tak mamAle u Ciebie tak ładnie wszystko idzie, że musi być dalszy przyrost. A kiedy betowanko?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jutroTakie myśli niestety przychodzą jak się czeka... Wszystkie myśli przeplatają się w głowie. Też tak mamAle u Ciebie tak ładnie wszystko idzie, że musi być dalszy przyrost. A kiedy betowanko?
Dziewczyny mam plan
Wracam od Pasnika
Wiec tak accofil plus acard dodatkowo reszta się nie zmienia heparyna encorton dalej w ruch i teraz kontrol morfologii po każdej iniekcji podskórnej i wysyłka do Pasnika
Nadzerka będzie wymrazana w poniedZialek i zabieram ostatniego z zimowiska
Oby nowy rok był szczęśliwy bo już tyle życzeń świątecznych dostałam wiec w kupię siła ,aby się sprawdziły
Bo już myślałam ,ze będę łacprzecież napisałam w " "![]()
Ja brałam od razu wszystkoCzy któras z Was przed transferem miała encorton? Jeżeli tak to czy był brany od razu z estrofemem czy później?
A ile dni bralas przed transferem?Ja brałam od razu wszystko
Od 3 dnia cyklu wszystko i potem już cały czas aż się po transferze nie okazało że jest ciąża biochemicznaA ile dni bralas przed transferem?
Od 3 dnia cyklu wszystko i potem już cały czas aż się po transferze nie okazało że jest ciąża biochemiczna
Szczerze to nie wiem. Nie ważyłam się. Ale raczej nie. A ty tyjesz?Nie tylas po encortonie?
Szczerze to nie wiem. Nie ważyłam się. Ale raczej nie. A ty tyjesz?