• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Zalezy ktore? Na accofil mam juz chetna ktora sie namysla, wiec chwilowo czekam
Na Crinone... nie wiem widzialam ile to w aptekach kosztuje, ja to w Czechach kupowalam.. nie wiem czy 8 zl za sztuke podchodzi juz za zdzierstwo?;)
no to lypa ;P za crinone płacę 200zł/op więc jak z przesyłką i sam crinone to trochę dużo wyjdzie ;)
chyba, że tamta osóbka się rozmyśli to mogę wziąć w pakiecie ;) a to jest accofil czy jakiś odpowiednik?

reklama
Dziewczyny mi doktorek na pierwszym usg serduszkowym powiedział mądre słowa. Przyszlam i mówię, że jak usłysze serdyszko to sie uspokoje a on " droga Pani już nigdy ie Pani nie uspokoi zawsze będzie strach o dziecko" miał rację. Synek ma 4 l i o nic w życiu sie tak nie bałam jak o niego nawet będąc w ciąży życzę Wam takich zmartwień

15szt :)

spoookojnie, na krwi byłam dopiero o 10, wyniki niby do 4 godzin. Byłam na Życzkowskiego więc już nie ma tego komfortu, że do 1,5h będą. Zresztą i w Żeromskim sie rozleniwili i wrzucają tak po 3,5h cwaniaki :/

Dzoasia czekamy na jackpot!!!
IMG_2588.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry