@nadziejamooja;)
Fanka BB :)
@Jeszczeniematka napisz mi kochana co dokładnie masz na privJakbys była zainteresowana luteina dopochwowa to mam jakieś pozostałości po swojej ciąży.Mogłabym dać Ci znać jutro wieczorem ile dokładnie tabletek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Jeszczeniematka napisz mi kochana co dokładnie masz na privJakbys była zainteresowana luteina dopochwowa to mam jakieś pozostałości po swojej ciąży.Mogłabym dać Ci znać jutro wieczorem ile dokładnie tabletek.
Hej! Możliwe, że w tym tygodniu będę miała transferale, jeszcze jutro muszę zrobić progesteron bo póki co wynik nie wskazuje owulacji a dziś mam 16 dc. No chyba,że się zdarzy cykl bezowulacyjny to mi wszystko przepadnie :/
Katka a sprawdzasz na tel czy z kompa? Bo ja na tel w ogóle nie widzę nic a na komie wyniki są. Nie wiem czy im coś nie działa czy w ogóle nie maja dla wyników wersji mobilnej, hmmmDziewczyny z GynC, mam pytanko o wyniki badań, dostałam hasło dostępu, wynik bety miał być w piątek, cały czas sprawdzam i nic, ale zastanawiam się w którym miejscu są wyniki jak się zaloguję to mam: informacje (nic tu nie ma), dane i rezerwacje, gdzie wyniki się pojawiają jak już są?
U mnie pęcherzyk słabo rośnie, więc pewnie za tydzień decyzja o odstawianiu leków, k...., i tyle moich marzeń
Super! Niech pękają te jajca! A na wizycie ostatnio jakiej wielkości były pęcherzyki?Hej! Możliwe, że w tym tygodniu będę miała transferale, jeszcze jutro muszę zrobić progesteron bo póki co wynik nie wskazuje owulacji a dziś mam 16 dc. No chyba,że się zdarzy cykl bezowulacyjny to mi wszystko przepadnie :/
A w ktorym dniu badany estradiol i progesteron?ESTRADIOL mniej niż 60 a progesteron mniej niż 1
Wydaje mi się że chyba jak pęcherzyk uwalnia komórkę to później zaczyna spadać. Przy stymulacji estradiol jest wysoki szczególnie jak jest dużo pęcherzyków . Ale pewna nie jestemA ty też się szykujesz do transferu? Tak wogle czy ktoś wie kiedy ESTRADIOL spada?
Estradiol zaczyna spadać jeśli nie doszło do zapłodnienia - tak samo jak progesteron. Kiedy oba hormony są na niskim poziomie następuje miesiączka. Nie może zacząć spadać od razu o owulacji bo jet tak samo odpowiedzialny za utrzymanie ciąży jak progesteronWydaje mi się że chyba jak pęcherzyk uwalnia komórkę to później zaczyna spadać. Przy stymulacji estradiol jest wysoki szczególnie jak jest dużo pęcherzyków . Ale pewna nie jestem
@Jeszczeniematka napisz mi kochana co dokładnie masz na priv
Sprawdzam na kompie i telefonie, no to może dzisiaj będą,Katka a sprawdzasz na tel czy z kompa? Bo ja na tel w ogóle nie widzę nic a na komie wyniki są. Nie wiem czy im coś nie działa czy w ogóle nie maja dla wyników wersji mobilnej, hmmm
A który dpt jesteś? Jak sytuacja u Ciebie dokładniej? Małe przyrosty czy co?? Kiedy jakaś wizyta?
Super! Niech pękają te jajca! A na wizycie ostatnio jakiej wielkości były pęcherzyki?
2 dzień cykluA w ktorym dniu badany estradiol i progesteron?