Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkiego dobrego moje miłe!!!!!
P.s. Chyba udało mi się przekonać mojego faceta do starań, ale jeszcze będę nad tym pracować przez tydzień, ale już coś mięknie.
Nie ,miałam odczekać jeden cykl , po tym na monitoring jak wyglądaja jajniki itd i wtedy dr ustalała kiedyA jak ci odroczyli to jakos specjalnie sie do tego przygotowywalas?
No to zdecydowania dziwne. Ja 10 lat temu mam zdiagnoxowane i wiecznie bez zabezpieczenia. Tak wiec podejrzewam że jednak niegroźneZ tymi jajowodami to różne bywa ja mam niby 2 niedrożne a zaszłam naturalne w ciążę i mam córkę a in vitro mi sie niestety nie udało
Dzieki kochana, u mnie chyba bedzie podobnieNie ,miałam odczekać jeden cykl , po tym na monitoring jak wyglądaja jajniki itd i wtedy dr ustalała kiedy
Ja zaszłam po 5 bez zabezpieczenia międzyczasie in vitro nieudane, sam lekarz nie wie jak to wytłumaczyćNo to zdecydowania dziwne. Ja 10 lat temu mam zdiagnoxowane i wiecznie bez zabezpieczenia. Tak wiec podejrzewam że jednak niegroźne
Nowalijka a ile razy po diagnozie miałaś robione hsg albo sonohsg? Też miałam diagnozę niedrożne ale któreś hsg pomogło i dziś 31tc naturalnejNo to zdecydowania dziwne. Ja 10 lat temu mam zdiagnoxowane i wiecznie bez zabezpieczenia. Tak wiec podejrzewam że jednak niegroźne