Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedyś Niemoczyński był w Invimedzie i robił mi dwie inseminacje z marnym skutkiem :-(. Bardzo kulturalny mężczyznaMagdalena, mój małż ma problem z SCD, natomiast morfologię ma bardzo dobrą. I w Invikcie nikt nie kazał robić fragmentacji, bo każdy zachwycał się badaniami ogólnymi. Dopiero, jak zmieniliśmy klinikę i chcieliśmy przystąpić do programu, zlecono mu zrobić SCD.
A teraz po nieudanym in vitro postanowiliśmy skonsultować badania z andrologiem, dr Niemoczyńskim.
Kiedyś Niemoczyński był w Invimedzie i robił mi dwie inseminacje z marnym skutkiem :-(. Bardzo kulturalny mężczyzna
Nie, prof zlecił tylko badania ogólne. I piał z zachwytu, że mój małż ma wyniki jak u drwala.
Mój doktor tak mi powidział...a może to taki myk - bo on chce mieć wolne...Ale dowiedz się kochana!Magdalena , jak to nie funkcjonujecaly tydzien przerwy swiatecznej?? o qcze.. a ja moja stymulacje mam tak zaczac ze w trakcie swiat bedzie... :-( Musze ich dopytac jak pracują w Gd w drugiej polowie grudnia..
Szczerze mówiąc nie zlecił mi tak dużej ilości badań jak teraz. Nie robiłam nic z genetyki, tylko hormony. Niestety patrzę na niego przez pryzmat nieudanych zabiegów a może i samej przychodni która do końca mi nie odpowiadała. Sama nie wiem. Byłam wtedy na etapie w którym potrzebowałam wiedzy merytorycznej i tłumaczenia tego co się dzieje a on nie był zbyt wylewny w słowach.Magdalena, powiedz mi, czy on jest dobrym specjalistą? Jak Ty go odczytujesz?