Agnieś191
Fanka BB :)
No to pierwsze słysze. Clo owszem przy naturalnych staraniach lub inseminacji. Moim zdaniem nie wyhodujesz tego minimum 6 dobrych jajeczek na clo a na tym każdej z nas zależy. Nie wiem jaki cel ma lekarz...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to pierwsze słysze. Clo owszem przy naturalnych staraniach lub inseminacji. Moim zdaniem nie wyhodujesz tego minimum 6 dobrych jajeczek na clo a na tym każdej z nas zależy. Nie wiem jaki cel ma lekarz...
Czesc cioteczki kochaneMy dzisiaj wymaglowane przez USG. Rozwijamy sie „ ksiazkowo” tak mowi doktor
Wazymy 270 i 260 gr.
Widze tu troche nowych twarzycoz wam powiedziec... walczyc, glowy nie zwieszac, nie brac sobie do serca, podnosic sie i wstawac. Moich dzieci tez nie mialo byc , sa dzieki dawczyni i jednej mysli ktora mnie ostatnie 3 lata nie opuszczala...ze jak juz tak daleko zaszlam i tyle razy po doopie dostalam to na koncu musi byc cos wspanialego i jest
Zobacz załącznik 929981
My jesteśmy w Katowicach w Gyncentrum, także nie jest chyba tak źle, ale efekt słaby, bo może jest jeszcze inny problem, który został pominiętyCiężko doradzić.w jakiej klinice jesteście?
Tarczyca jak dopisalam jeszcze notkę wcześniej się lecze.. Więc zobaczymy co w Novum mi nowego za kolejne badania wymyśla ale aż sama się spytam o ta immunologie doktorki. Nawet powiem Ci że w Novum chodziłam na akupunkture która miała wzmocnić mój organizm jak i przygotować organizm do transferowanego zarodka... No i słyszałam że szef w transferach ma złotą rękę i się zdecydowałam na dopłacenie aby on zrobił aby coś z tego było, więc trzymam się myśli że może jeszcze się uda bo już tyle zrobiłam że szkoda gadać...
No to faktycznie jak do in vitro to nie wiem czy nie za słabe, chyba że jakie masz AMH? Może bardzo wysokie i lekarze się boją Ciebie przestymulować?
A nie pamiętasz jakie badania dokładnie najlepiej zrobić aby wiedzieć czy wszystko jest w normie w sprawie tej immunologii?W immunologie wielu lekarzy nie wierzy, ale ja jestem przykładem, że to działa.
Nie wiem jak do tego podchodzą w no.vum, są tutaj dziewczyny, które tam się leczą więc one coś więcej w tym temacie powiedzą. Ale nawet jakby lekarz odradzal to ja i tak bym ci poleciła sprawdzić to na własną rękę, bo tam też może być problem. Ja o immunologii dowiedziałam się tutaj na forum, pojechałam do Łodzi, bralam leki i w następnym cyklu po zakończeniu leczenia był ten szczęśliwy transfer. Mój lekarz z kliniki powiedział, że on w to nie wierzy ale zastosuje się do zaleceń. U nas była niepłodność idiotyczna i zalecenie z kliniki było próbujemy do skutku...
W N.ovum nie lubią grzebania w immunologii. Przypuszczam, że jak się uprzesz to zaakceptują zalecenia, ale sami badań nie zlecą. Czy szef ma zlotą rękę? Szczerze to nie sądzę, chyba trochę mit. Kiedyś się uda... dla mnie 5 transfer w N.ovum był szczęśliwy. Powodzenia.Tarczyca jak dopisalam jeszcze notkę wcześniej się lecze.. Więc zobaczymy co w Novum mi nowego za kolejne badania wymyśla ale aż sama się spytam o ta immunologie doktorki. Nawet powiem Ci że w Novum chodziłam na akupunkture która miała wzmocnić mój organizm jak i przygotować organizm do transferowanego zarodka... No i słyszałam że szef w transferach ma złotą rękę i się zdecydowałam na dopłacenie aby on zrobił aby coś z tego było, więc trzymam się myśli że może jeszcze się uda bo już tyle zrobiłam że szkoda gadać...
A nie pamiętasz jakie badania dokładnie najlepiej zrobić aby wiedzieć czy wszystko jest w normie w sprawie tej immunologii?
Byłabym wdzięczna za napisanie to nawet na własną rękę zrobię dla siebie jak da radę...
No to ja jestem właśnie 7dpt piątego transferu to dobrze by było jakby jednak coś było... Więc czeka mnie męczarnia..czyli czekanie do poniedziałku co najmniej bo nadal mam nadziejęW N.ovum nie lubią grzebania w immunologii. Przypuszczam, że jak się uprzesz to zaakceptują zalecenia, ale sami badań nie zlecą. Czy szef ma zlotą rękę? Szczerze to nie sądzę, chyba trochę mit. Kiedyś się uda... dla mnie 5 transfer w N.ovum był szczęśliwy. Powodzenia.