reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc cioteczki kochane❤️My dzisiaj wymaglowane przez USG. Rozwijamy sie „ ksiazkowo” tak mowi doktor;)Wazymy 270 i 260 gr.
Widze tu troche nowych twarzy:)coz wam powiedziec... walczyc, glowy nie zwieszac, nie brac sobie do serca, podnosic sie i wstawac. Moich dzieci tez nie mialo byc , sa dzieki dawczyni i jednej mysli ktora mnie ostatnie 3 lata nie opuszczala...ze jak juz tak daleko zaszlam i tyle razy po doopie dostalam to na koncu musi byc cos wspanialego i jest❤️❤️Zobacz załącznik 929981
Serdeczne gratulacje ! ❤️Po tak długiej walce takie dwie kropki to jest najpiękniejszy prezent noworoczny pod słońcem ! Dziękuję za wsparcie duchowe i jeszcze raz wielkie gratulacje ❤️

No to faktycznie ciekawe czy wakacje są wskazane jak rosną ci jajeczka do pobrania. Ale może i wpłynie to dobrze bo się odstresujesz
Taki był plan ... odstresować się . Nie wiem czy lepiej nie zrezygnować bo jeśli pojedziemy to będzie to dwa dni po planowanym transferze ( o ile do niego dojdzie ) a wtedy stres i długa podróż raczej wskazane nie są ... ale z drugiej strony może tak na wariata akurat by się udało [emoji6]

@Dgd jesteś przykładem, że cuda się zdarzają i wielką nadzieją dla nas wszystkich, gratuluję z całego serducha i trzymam łapki za szczęśliwy ciąg dalszy :)
@dżoasia mega gratulacje!
@JoannaRak będzie dobrze, trzymam za to kciuki

Dziewczynki, u mnie 5 dc, w tym miesiącu wracamy do walki, przygotowuję się do crio. W przyszłym tygodniu mamy wizytę w klinice, bo jestem na naturalnym cyklu, dodatkowo jeszcze podkręcanym Menopurem, żeby endo mi rosło lepiej, na sztucznym zawsze było za cienkie.
Ktoś jeszcze się będzie transferował około połowy stycznia?
@Akatombo hej Kochana wychodzi na to, że będziemy razem transferować Ja obecnie 21dc i 13 dzień stymulacji na menopur/gonal/gonapeptyl . Jutro podglądanie jajec ✊✊zobaczymy co tam widać . To moja druga stymulacja. Poprzednia z wynikiem 9 pobranych/ 5 zapłodnionych/ przetrwały 2 i jedna blastka. Trzymam kciuki za Ciebie @Akatombo i za wszystkie transferujące w najbliższym czasie. Mam nadzieję, że my wkrótce doczekamy się takich wrażeń jak @dżoasia @Dgd @annemarie @Gotart @ilmenau @redferrari @Justin87 @sunrisea i wiele innych przyszłych mam z tego forumNiech moc będzie z nami w 2019 Roku!!!

reklama
Dziewczyny, nie ukrywam ze liczylam na serduszko dzisiaj ale wyglada na to ze musze poczekac jeszcze kilka dni. Lekarce wyszlo 6t6d, ona mowi ze wszystko w jak najlepszym porzadku a lada dzien powinnismy juz cos widziec. Ja mialam transfer 1 grudnia ale to byla bardzo slaba blastka.

Ja oczywiscie sie obawiam troche ale moze rzeczywiscie jest za wczesnie. A wiec czekamy do poniedzialku.

Zobacz załącznik 929849
Na pewno wszystko bedzie w jak najlepszym porzadku. Teraz serduszko to kwestia dnia czy dwoch skoro jest yolk sack.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry