reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy bidulko to jedz te dragi i leż w łóżeczku bo przecież musisz wyzdrowiec do spotkami:-). teraz taka pora ze bardzo łatwo cos złapać. ale ty dzielna dziewczyna jestes i na pewno szybko pokonasz te zarazki co cie meczą:tak:. buziaki i duzo zdrówka:-)

Lawendowy Sen zdrowiej szybko!

wont-stop-screaming.jpg

Elala, matko jedyna, az dostalam palpitacji serca a brzuch zabolal jak przeczytala "ze wracasz zalana lzami" na szczescie kamien z serca spadl jak doczytalam,ze to "ZE SZCZESCIA" uffffff :-) DOmyslam sie,ze po takich trudach jak my przechodzimy widok serduszek, co ja mowie nawet samych pecherzykow doprowadza do lez szczescia. :tak:Bradzo sie ciesze,ze wszystko dobrze i dbaj teraz o siebie i male szkraby. POzdrwoienia dla Waszej czworeczki ;-)

Misia, ciesze sie bardzo,ze u Ciebie i maluszka tez wszystko dobrze. Lekarze przewiduja kiedy Cie wypisza do domu?

Asiex, jajnik boli, bo zapewne to na nim produkuja sie pecherzyki. Fajnie,ze masz bliskie wsparcie sasiadki. Zycze owocnej "produkcji";-)

Lawendowy
, kuruj sie kochana i nie daj paskudnemu wirusowi. Odpoczywaj, spij duzo i jedz duzo witaminek w postaci sokow, owocow i warzyw. Wracaj szybko do zdrowia.

Cześć Dziewczyny,
Tęskniłam za Wami - zepsuł mi się kompek a miałam prawdziwą zagwozdkę. Tak jak pisałam 10 dpt zaczęłam krwawić, odstawiłam lekarstwa pobuczałam troche i poszłam spać. Wstałam w piątek rano a tu nic ani kropelki, dzisiaj też cisza - poejchałam więc na betę i właśnie przeczytałam wynik - 405 w 12 dpt. Sprawdziłam ze sto razy datę bo myślałam, że to moze stary z poprzedniej ciąży.
Nie moge w to uwierzyć - jestem w szoku! jednak pomiędzy plamieniem a regularnym laniem się jest spora różnica, byłam przekonana, że to @ a to, że trwala jeden dzień to tłumaczyłam sobie, że moze po lekach. Pojechałam na bete żeby sie upewnić.
Przesyłam wam moc buziaków - tak mnie wsparłyście po moim alarmie, że klapa -aż mi wstyd Przepraszam -ściskam Was z całych sił

Kiwisia , no lanie sie nalezy!!! hihhi;-) Najwazniejsze,ze beta sliczna. To wywinelas numer hihihi Super niespodzianka :-) GRATULUJE!!!! Czyli dobra passa na forum WRACA!!!!! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry