reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie zmiana planów. Musiałam odwołać jutrzejszy transfer, bo leżę w łóżku z gorączką! Grypa jak nic. Wszystko mi się przesunie :( jestem rozczarowana i zła :/
Kochana nie maryw siee lepiej przrsunac niz ryzykowac. Ja ostatnio mialam tez spore infekcje kilka razy bol gardla, grype zololadkowa, opryszczka, a teraz angina i jesCzr jakby tego bylo malo dostalam uczulenie na antybiotyk i cala twarz spuchnieta w ktostki z wydzielina, cala twarz piecze i swedzi. Wiec tez pewnie w razie czego bedzie sie u mnie przrsuwalo, nawet rodzinna powiedzial ze to ivf musze byc czysta bez infekcji. Lepiej dmuchac na zimne.

U mnie zmiana planów. Musiałam odwołać jutrzejszy transfer, bo leżę w łóżku z gorączką! Grypa jak nic. Wszystko mi się przesunie :( jestem rozczarowana i zła :/

Przykro mi, że tak wyszło :(
Pamiętaj, że lepiej przełożyć o 1 miesiąc niż żeby miało się nie udać przez choróbsko. Ja miałam mieć drugi transfer w kwietniu ale przez własną głupotę (źle bralam leki) musiałam przesunąć i w końcu odbył się w lipcu ale ze szczęśliwym finałem. Ty nie masz wpływu na chorobę. ✊✊✊ Za przesunięty transfer ze szczęśliwym finałem!

Ostatnia edycja:
@Ela86 @Beata 4 mocne kciuki za dobre wieści od gina. :D
@ilmenau powodzenia na wizycie, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. :*
@Netiaskitchen @Gotart myślami z Wami, już niedługo zobaczycie swoje cudowne bąbelki. :D

Ponawiam prośbę o przejęcie kalendarza, coraz rzadziej jestem na forum, bo niestety nie daję rady siedzieć przy kompie. :(
Za wszystkie Was trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. :*
Miłego dnia! :)
Przepraszam, ze z opóźnieniem, ale za to z dobrymi wieściami :) moje usg 4.01 to było usg II trymestru, maluch zostały wyogladany na wszystkie strony (dosłownie bo nie chciał się obrócić i wiecznie pokazywał nam plecki), wszystko u niego dobrze, gin nie miała żadnych uwag, waży 285 g i jest na 100% chłopcem :)
@Justin87 gdybys miała chwilkę to możesz mi zmienić termin porodu na 28.05 oraz dodać wizytę u gin na 25.01.
@annemarie bardzo się cieszę, ze u Ciebie wszystko cudownie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry