Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hm to tak jak i ja, tylko jeszcze laparo nie miałam... a miałaś CA125 robione takie badanie?Objawów endometriozy jako tako nie miałam.... wykryli coś z USG a potem tylko potwierdzili na laparoskopii. Choć CZASEM podczas pierwszego albo drugiego dnia okresu miałam dość silne bóle brzucha z mdłościami
Tak normalny okres i od włączenia menporu to krwawienia/ plamienia kurcze martwi mnie to....A miałaś normalny okres przed rozpoczęciem stymulacji? tzn przed włączeniem menopuru?
Dzięki sprawdzę. Ale chciałam wiedzieć czy jak się jedzie do tego dr pasnika do Łodzi to czy już z jakimiś wynikami w kierunku immunologii czy nie przygotowanym...? Jak ktoś wie to niech doradzi
nie...? a na co to badanie??hm to tak jak i ja, tylko jeszcze laparo nie miałam... a miałaś CA125 robione takie badanie?
Nie trzeba się zapisywać. Koszt 700złDziewczyny dr Pasnik zlecił mi w medigenie Kir haplotyp i mojemu partnerowi HLA - C. Czy któras z Was zna ceny tych badań? Czy łatwo tam się zapisać na te badania?
Dziewczyny czy Wy się orientujecie ile czasu czeka się na wyniki badania AMH? powiedziano mi że dzisiaj będą, ale chyba już się nie pojawią (diagnostyka). Wcześniej przez telefon mówili mi, że tydzień się czeka i teraz nie wiem kto mówił prawdę... :/
nie...? a na co to badanie??
Nie wiem jak jest w innych klinikach ale u mnie w 3dc musisz mieć estradiol <60 progesteron < 1 i prolaktynę < 25. Mi estradiol wyszedł 88 więc pozamiatanenie udało się
wiesz - lepiej wyczekać na idealny moment! a masz estradiol za wysoki czy o co chodzi?