ilmenau
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Ja już po punkcji. Pobrano 7 komórek, teraz tylko żeby się dobrze zaplodniły i żeby zostało jak najwięcej i dobrej jakości
Już bym chciała zabrać jednego do brzuszka Mamusi![]()
Mocne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny! Ja już po punkcji. Pobrano 7 komórek, teraz tylko żeby się dobrze zaplodniły i żeby zostało jak najwięcej i dobrej jakości
trzymam kciukiHej dziewczyny! Ja już po punkcji. Pobrano 7 komórek, teraz tylko żeby się dobrze zaplodniły i żeby zostało jak najwięcej i dobrej jakości
@ilmenau pewnie jutroMocneza ładne zarodki! Kiedy dostaniesz jakieś informacje z laboratorium?
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za piękne zarodeczki.Hej dziewczyny! Ja już po punkcji. Pobrano 7 komórek, teraz tylko żeby się dobrze zaplodniły i żeby zostało jak najwięcej i dobrej jakości [emoji110][emoji110][emoji110]
@Majaaa zrobiłam dziś rano badania ft3, ft4, anty-TPO, anty-TG tak jak radziłaś po południu będą wyniki to sie okaże co się dzieje.Ja mam niedoczynność, Hashi i IO od kilku lat. Jeżeli to nie problem zrób przed wizytą cały pakiet czyli jeszcze antyTG i antyTPO (koszt ok.100 zł). W klinice patrzą na TSH, ale hormony są ważne . Eutyrox nawet mała dawka i dieta mogą pomóc. Daj znać jak wyniki i się nie stresuj. AMH masz super a tarczyca to problem wielu z nas.
Będzie dobrze. Zobaczysz! Masz silną grupę wsparciaHej dziewczyny! Ja już po punkcji. Pobrano 7 komórek, teraz tylko żeby się dobrze zaplodniły i żeby zostało jak najwięcej i dobrej jakości
Heheheh dostalas od dr? Jak mialam punkcje to dziewczyna od niego zapytala czy dalej ma je pic mojego dr a on w szoku hehehe tak sie smislismy bo on mowi ze nie wiedzial ze dr C taki zielasz [emoji4] dziewczyna ponoc ciezki przypadek bardzo niska rezerwa wychodowala 7 pecherzy ale tylko 2 komorki reszta pusta :-( ale dr mowil zeby byla dobrej mysli