Elessi
Fanka BB :)
A jaki u was jest problem?ja kiedyś znalazłam, wszystko było w tabelkach rozpisane, były zaznaczone wszystkie kliniki od tych najlepszych ale to nie były z 2018 roku tylko 2015
Link do: Wyborcza.pl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaki u was jest problem?ja kiedyś znalazłam, wszystko było w tabelkach rozpisane, były zaznaczone wszystkie kliniki od tych najlepszych ale to nie były z 2018 roku tylko 2015
Link do: Wyborcza.pl
Wedlug moich dokumentow najlepiej 3-12%, ale granicznym obszarem moze byc jeszcze 12-15%Dziewczyny ile komórki nk powinny wynosić?
A jaki u was jest problem?
@Akszeinga dziękuje zaBędzie dobrze. Zobaczysz! Masz silną grupę wsparciaA jak czujesz się po punkcji?
jak na razie to tylko lub aż słabe nasienie męża, koncentracja poniżej 1mln. Mało plemników, u mnie to te polipy pojawiające się i znikające no i zobaczymy teraz co mi wyjdzie w tych badaniach tsh.A jaki u was jest problem?
Ja biore visanne od wrzesnia, miala byc alternatywa dla laparoskopii, ale od miesiaca mam nieustanne bole brzucha, dlatego na 21.01 szykuje sie na zabieg, mimo to nadal kazali mi brac visanne. @Kurcia dlaczego twoj lekarz uznal ze to bez sensu?Kurciu ja mam endometriozę otrzewnową stwierdzoną po laparoskopii w listopadzie 2017, jak poszłam na wizytę kontrolną po operacji lekarz zapisał mi visanne na wyciszenie i brałam 3 miesiące. Taka sztuczna menopauza bo nie miałam @ przez 3 miesiące. Potem były starania naturalne, stymulacja. Ale między czasie okazało się że u męża z wynikami kiepsko.
Nie będzie? A jakie masz endo?@Akszeinga dziękuje za [emoji110][emoji110] . Czuję się w miarę dobrze, ale niestety za względu na cienkie endo transferu w sobotę nie będzie [emoji852]️[emoji852]️
Miałam Tsh podobne do Ciebie. Reszta tych badań co robiłaś u mnie ok.jak na razie to tylko lub aż słabe nasienie męża, koncentracja poniżej 1mln. Mało plemników, u mnie to te polipy pojawiające się i znikające no i zobaczymy teraz co mi wyjdzie w tych badaniach tsh.
Hej witaj! Ja mam endometriozę otrzewnową. Podchodziłam do ivf w Poznaniu. Przez 7 lat nie mogłam zajść w ciąże, pomimo że miałam 2 laparoskopie, 4 inseminacje. Na początku stymulacji jajka mi słabo rosły i bałam się że nie będzie z czego wybierać ale potem było lepiej. Punkcję miałam 5 grudnia, pobrali mi 8 komórek, z czego 2 zdegenerowane. 4 nadawały się do zapłodnienia i mam 2 zarodki zamrożone w 5 dobie.Od wczoraj tu jestem więc mało co jeszcze ogarniam ale bardzo chciałabym nawiązać kontakt z którąś z Was która choruje na endometriozę i podchodziła do in vitro albo ma zamiar tak jak ja. Chętnie wymianiłabym się doświadczeniem. Jestem jeszcze nie do końca zdecydowana więc tym bardziej chcialabym poznać Wasze doświadczenie, obawy... Myślę o Krk Parens.
To średnio bo ja mam 22%co to dla mnie oznacza?Wedlug moich dokumentow najlepiej 3-12%, ale granicznym obszarem moze byc jeszcze 12-15%