@anetka303 Kochana wiem, że nie tego post dotyczył, ale sto lat Cię "nie widziałam", jak to po łyżeczkowaniu? [emoji11]
Edit: już doczytałam [emoji8] ehh przykro mi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No co ty nie przepraszaj moja teściowa taka silna babka ze hohoho
Ale zobacz co my bierzemy jak przepisują te leki po chemi
Masz rację, cały ten system jest popieprzonyNóż mi się w kieszeni otwiera dziewczynki w takich sytuacjach!! Gdzie jest państwo??? Grzeją stołki i w dupie maja ogromna grupę ludzi bo im tak kler każe a poparcie kleru to elektorat!!!! Średniowiecze! ;(((((
Właśnie to jest najgorsze, ze większość z nas jakoś daje radę bo musi - nie kupuje większego mieszkania czy bierze pożyczkę pod invitro itd ale są ludzie którzy nawet takiej możliwości nie maja. ;(((
Bo ja kochana w krzakach siedzę, rzadko zajrzę i czytam pobieżnie bo nie ma czasu. Fizycznie już lepiej, psychicznie też sobie radzę, maluchy dają mi siłę. Co u Ciebie?@anetka303 Kochana wiem, że nie tego post dotyczył, ale sto lat Cię "nie widziałam", jak to po łyżeczkowaniu? [emoji11]
Ciąża naturalna, chwilowa ekscytacja ale rozwój się zatrzymał [emoji26] i 2 stycznia miałam zabieg [emoji52]
Och kochana tak mi przykroBo ja kochana w krzakach siedzę, rzadko zajrzę i czytam pobieżnie bo nie ma czasu. Fizycznie już lepiej, psychicznie też sobie radzę, maluchy dają mi siłę. Co u Ciebie?
kochani ponawiam zapytanie posiadam link do zrzutki i chciałbym abyscie zapoznali się z naszą historią ale niestety jak wklejam link automatycznie pokazuje mi ze (ta wiadomość oczekuje na akceptację moderatora i nie jest widoczna dla użytkowników. )