A kiedy ty, kochana, wracasz po mrozaki?Juhuuu!!! Kciukaski!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A kiedy ty, kochana, wracasz po mrozaki?Juhuuu!!! Kciukaski!!!!
A jaka powinna byc dobra grubość endo do transferu?
To troszkę mnie pocieszylas[emoji6]Endo nadal nie powala, 6,7, ale pani doktor twierdzi, że silny zarodek się przyczepić nawet w jajowodzie...
A @nadziejamoja ma hiperke? Nie śledziłam wpisów :-(
Ja przed punkcja mialam 12 Ale czy to dobrze czy zle to nie wiem
ja bym podchodziła, do transferu jeszcze miesiąc rawie więc zdążysz się wykurować
co za bezczelny typ, ja bym mu powiedziała, że chrzcić będziecie w innej parafii bo tam ksiądz mniej bierze![]()
Ja po ostatnim transferze miałam puste jajo płodowe i zastanawiam się czy to mogło się do tego przyczynić. Nie biorę żadnych lekowJa mam. Nie przeszkadza to w całej procedurze o ile bierzesz leki, a potem do tego encorton.
Lej na księdza i całą mafięA odnosnie kleru byl dzis u nas ksiadz z koleda i pierwsze pytanie... a dziecko? To mowie jak Bozia da to bedzie... wychodzi z mieszkania i mowi tak... no to tam dzialac dzialac bo ja czekam na chrzest... wiec mowie poraz kolejny z zacisnietymi zębami i z wymuszonym usmiechem, jak Bozia da to bedzie prosze ksiedza i na pewno ochrzcimy... no to spieszyć sie... jak przyjde w przyszlym roku to daj boze bym zobaczyl was we troje... wrrrrrrr![]()