a jakie leki bierzesz?Dziewczyny a jakiej wielkości powinny być komórki do pobrania? I czy podczas srymulacji też wam.było niedobrze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jakie leki bierzesz?Dziewczyny a jakiej wielkości powinny być komórki do pobrania? I czy podczas srymulacji też wam.było niedobrze?
Miałam bardzo podobny w Twoim wieku. Mieliśmy 7 blastek przy pierwszej symulacji i pierwszy transfer się udał. Życzę powodzenia [emoji106]Dziewczyny mam wynik AMH: 6,79 ng/ml
Czy to jest dobry wynik?
Mam 33 lata
jej, no to cudownie, bo gdzieś słyszałam że za wysoki też nie jest dobry...Superowy!!!!!
jaka nadzieja właśnie we mnie wstępuje! dzięki!Miałam bardzo podobny w Twoim wieku. Mieliśmy 7 blastek przy pierwszej symulacji i pierwszy transfer się udał. Życzę powodzenia [emoji106]
Czysto teoretycznie lekarz ustala punkcję jak co najmniej 3 pęcherzyki mają powyżej 16mm.Dziewczyny a jakiej wielkości powinny być komórki do pobrania? I czy podczas srymulacji też wam.było niedobrze?
Jeśli nie masz bóli to chyba bym nie brała, ewentualnie zmniejsz dawkę o połowę. To jest lek z kategorii C więc tak czysto prewencyjnie bym nie brała. Ewentualnie skontaktuj się z lekarzem.Kobitki które miały krwawienia spowodowane krwiakiem długo braliście spasmoline czy tam papaweryne ? Kończę jutro 10 zastrzyk czyli tyle ile mam przepisane ale traf taki że mam ten lek jeszcze w domu. Czy myślicie żeby brać dalej ? Wizytę kontrolną mam 16 stycznia...
A ja za twojTrzymaj mocno kciukasy[emoji110][emoji2]
Ja tez się wczoraj naczytałam i to chyba nie było dobre na psychikę ale jestem osoba która woli wiedzieć i mieć czarno na białym niż obiecanki [emoji6]
Ja czekan na Twój szczęśliwy transfer [emoji16][emoji7]
Jeju Anetka przykro mi, że tak wyszło ale super, że zaszłas naturalnieCiąża naturalna, chwilowa ekscytacja ale rozwój się zatrzymał [emoji26] i 2 stycznia miałam zabieg [emoji52]
Nie leczysz się na nadczynność albo niedoczynność tarczycy? Jakie masz wyniki TSH, ft4i ft3-? Ja ostatnio robiłam badania i anty TPO wyszło mi 186....byłam przerażona, zapytałam Endo, zapewniła, że nie ma to wpływu na powodzenie in vitro , stymulacji, ilości pęcherzyków,, ich jakości i, rozwoju w zapłodnienia o ile bierze się leki. Podwyższone ATPO świadczą o chorobie autoimmunologiczne.Ja po ostatnim transferze miałam puste jajo płodowe i zastanawiam się czy to mogło się do tego przyczynić. Nie biorę żadnych lekowa te leki masz od endokrynologa czy lekarz z kliniki niepłodności Ci przepisał?