Justyska13
Fanka BB :)
Nie, nie leczę sie w Krakowie w Parens tylko w Rzeszowie. Jak na razie nie narzekam.Koleżanko z tego co widzę leczysz się w Krakowie w Parens. Z dotychczasowych doświadczeń myslisz że to dobry wybor?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, nie leczę sie w Krakowie w Parens tylko w Rzeszowie. Jak na razie nie narzekam.Koleżanko z tego co widzę leczysz się w Krakowie w Parens. Z dotychczasowych doświadczeń myslisz że to dobry wybor?
acha, dziękiNie, nie leczę sie w Krakowie w Parens tylko w Rzeszowie. Jak na razie nie narzekam.
Jutro robię badania i na gwałt szukam endokrynologaJak bierzesz encorton i masz jakieś problemy z tarczyca to sprawdź tsh i ft4, bo przy encortonie lubią skakać. Ja tak miałam tuż przed transferem i w ciągu krótkiego czasu (kilku dni) udało się to ładnie zbić większą dawka euthyroxu (mam hashimoto, więc i tak cały czas biorę).
Ja w czwartek, jakie leki przyjmujesz przed transferem? Swiezak czy mrozak?Mam jutro drugi transfer. Cxy któras z Was też ma niedługo?
W Bocianie w Wawie a Ty?Szczerze, to chyba jedno z podstawowych badań przy procedurze to TSH, ale znawca nie jestem...jejku, nie wiem co ci doradzić. Ja biorę LETROX i Endo mówiła, że po punkcji włączy mi jeszcze jakiś lek ale nie wiem jeszcze jaki i encorton wlasnie . W jakiej klinice jesteś?
Hej. Ja mam ATG ponad 10000 a ATPO 100 ( a było ponad 300), biorę Eutyrox 137. Najważniejsze żeby TSH było ładne. Przy tych wynikach 4 blastki no i jedna w brzuszkuWczoraj przypadkowo natknelam się na swoje stare wyniki z maja i ATG 136 (norma do 60) ATPO 223,8 (norma do 60), tylko tego wyniki mam. Najgorzej że ja pokazywalam je w klinice niepłodności a lekarz widocznie nie wylapal tego albo się nie znanajgorzej że jutro mam mieć punkcje w czwartek transfer, a z leków mam tylko od 11dni encorton (10mg), bo w poprzedniej procedurze zarodek się nie rozwinął i było puste jajo. Jestem załamana, dziewczyny jak myślicie co teraz powinnam robić
![]()
Novum. Daj znać co ci wyszło w badaniu tshW Bocianie w Wawie a Ty?
dziewczyny nie wiem czy znacie tę stronę, kiedyś Pani w aptece mi poradziła jak nie mogłam znaleźć nigdzie leku dla męża Link do: KtoMaLek - Sprawdź dostępność leku w ponad 7 000 aptek
Zrób jutro z rana cały panel tarczycowy i jak coś wyjdzie nie tak to poproś o odroczenie transferu. Jak to ogarniesz to wrócisz po mrozakiDawno już nie, kurcze pobije się że znowu nic nie wyjdzie bo mam jakieś problemy z tarczyca, a Ty jakie jeszcze leki bierzesz?
jeszcze jest stronkadziewczyny nie wiem czy znacie tę stronę, kiedyś Pani w aptece mi poradziła jak nie mogłam znaleźć nigdzie leku dla męża Link do: KtoMaLek - Sprawdź dostępność leku w ponad 7 000 aptek