Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też bede w lutym podchodzić im więcej nas tym lepiej będziemy się wspierać na wzajemNo będzie Nas kilka... Zapowiada sie ciekawy okres na forum![]()
Tak Kurciu , accofil mam w zaleceniach od doc Paśnika ze względu za brakujące Kiry i kir bx , mam całą rozpiskę jak mam braćA to doc Pasnik zlecil Ci accofil przy Bx??
Bo ja mam Bx i dal mi tylko encorton 10-5-0, heparyne i acard. A tez juz czwarty nieudany...
A po wizycie jednak gitowo
Bąbelki mają się dobrze, doktorek był chyba bardziej zeschizowany ode mnie, w locie kazał mi siadać na samolot i najpierw robił przez brzuch, ale jeden nie chciał się za bardo pokazać i tak czy inaczej musiałam pokazać mandolinę ;P
Ja tam go nie znam, robił mi tylko raz transfer bo wiesz że ja tam mam tylko jednego ulubionego lekarza którego Ty niekoniecznie lubisz. Mi już na wizycie serduszkowej dr G dal skierowanie na prenatalne. Jakbyś dostała to pierwsze miałam u pani dr Zofi Augustyniak czy coś w tym stylu nazwisko i ja polecam. Drugie u dr Szwaczki i nie polecam bo wszystko musiałam od niego wyciągać siła. Jest jeszcze pani dr Wioletta Rozmus i ona mi się wydaje najlepsza ale do niej nie udało mi się w tedy dostac albo zapraszam w moje strony i w Bielsku badania robi świetny lekarz który będzie prowadził moja następna ciąże@misis188 jak mnie Inga wcześniej nie przyjmie to Mercikowi nie popuszczę, nie bój żaby. Tylko u niej sprzęt lepszy i ona jakaś taka... bardziej rzeczowa![]()
Mi nie pomagało nic. Przerwę w zyganku miałam tylko jak brałam leki na ospe. Żaden previmint, migdały, jedzenie w łóżku itp itd. Raz mąż wyczytał że woda z cytryna pomaga - w tedy to myślałam już ze umręJa polecam prevomit - ułatwia życie choć czasem i po nim była rozmowa z wielką słuchawą![]()
To ja juz nie kapuję. Tez mam Bx i mi tego nie dal...Tak Kurciu , accofil mam w zaleceniach od doc Paśnika ze względu za brakujące Kiry i kir bx , mam całą rozpiskę jak mam brać