Doc Pasnik mi to zlecil sama malo wiem jeszcze na te wszystkie badania co to znaczy. Badanie nazywa sie v Leiden na trombofilie wrodzona.Co to za wyniki ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doc Pasnik mi to zlecil sama malo wiem jeszcze na te wszystkie badania co to znaczy. Badanie nazywa sie v Leiden na trombofilie wrodzona.Co to za wyniki ?
Badanie na trombofilie wrodzona badnia v Leiden ale to immunolog mi zlecil nie dr prowadzacyjaki wynik robiłaś? pytam z ciekawości bo mi doktor nic takiego nie zalecił?
A próbowałaś na naturalnym cyklu tylko z clo, czytałam kiedys o dziewczynie której sie tak udało wychodować 2 ładne komorkimoje drugie podejście niestety nie mam żadnej komórki mam nadzieję że na tym krótkim protokle pojdziemy na jakość i uchoduje dojrzałe jajeczka
miałam konsultacje z genetykiem robiliśmy winiki z kariotypu wynik ; prawidłowy kariotyp ale właśnie wspominała ze warto jeszcze zrobic wynik na trombfilie jaki koszt jest tego badania? w środę mam wizyte z moim ginekologiem i zapytam czy mam ten wynik zrobić jeszcze chcę miec wszystko dopięte na ostatni guzikBadanie na trombofilie wrodzona badnia v Leiden ale to immunolog mi zlecil nie dr prowadzacy
A próbowałaś na naturalnym cyklu tylko z clo, czytałam kiedys o dziewczynie której sie tak udało wychodować 2 ładne komorki
tak próbowaliśmy 6 cykli pecherzyk ładnie rósł a i tak do zapłodnienia nie doszło potemA próbowałaś na naturalnym cyklu tylko z clo, czytałam kiedys o dziewczynie której sie tak udało wychodować 2 ładne komorki
Kurcia ja zanim nie zrobiłam Kirów dostałam od docenta accofil na brak zagnieżdżenia. Potem jak miałam genotyp Bx i kilka brakujących Kirów to powiedział że nie trzeba. Teraz jestem w kropce bo zastrzyk mam wykupiony. Mam jeszcze trochę czasu bo do marca jeszcze daleko ale cały czas biję się z myślami. Na pewno będę jeszcze o tym rozmawiać z lekarzem prowadzącym co on na to.To ja juz nie kapuję. Tez mam Bx i mi tego nie dal...
Tez mam kariotyp prawidlowy a tu takie cuda wyszly wszystko zle. Boje sie ze sie nie udamiałam konsultacje z genetykiem robiliśmy winiki z kariotypu wynik ; prawidłowy kariotyp ale właśnie wspominała ze warto jeszcze zrobic wynik na trombfilie jaki koszt jest tego badania? w środę mam wizyte z moim ginekologiem i zapytam czy mam ten wynik zrobić jeszcze chcę miec wszystko dopięte na ostatni guzik
Tez mam kariotyp prawidlowy a tu takie cuda wyszly wszystko zle. Boje sie ze sie nie uda