Bardzo bym chciała ale jadę do pracy a potem mam spotkanie z koleżanką i nie chce jej wystawic. Dawno się nie widzialysmy. Jutro pojadę na betęNie skusisz sie dzis na bete,zeby sobie stresu oszczędzić?
Wygląda to wszystko obiecująco![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo bym chciała ale jadę do pracy a potem mam spotkanie z koleżanką i nie chce jej wystawic. Dawno się nie widzialysmy. Jutro pojadę na betęNie skusisz sie dzis na bete,zeby sobie stresu oszczędzić?
Wygląda to wszystko obiecująco![]()
DziękujęU mnie było to samo :-)No to zycze ci teraz duzo tycia, wielkiego brzucha i spuchniętych nóg heheeh zycie musi byc sprawiedliwe
![]()
Zrobiłam test ciążowy 8dpt.Zwykly sikacz 10.i wyszły dwie kreski po minucie. Ta druga wiadomo błada ale jest. Czy możliwe ze się udało i wynik wyszedł tak szybko? To był trzydniowy zarodek
możliwe - leć na betęZrobiłam test ciążowy 8dpt.Zwykly sikacz 10.i wyszły dwie kreski po minucie. Ta druga wiadomo błada ale jest. Czy możliwe ze się udało i wynik wyszedł tak szybko? To był trzydniowy zarodek
Teraz czekamy na wynik bety ❤❤❤ no i będziesz gruba kochana gratuluję ❤❤❤Zrobiłam test ciążowy 8dpt.Zwykly sikacz 10.i wyszły dwie kreski po minucie. Ta druga wiadomo błada ale jest. Czy możliwe ze się udało i wynik wyszedł tak szybko? To był trzydniowy zarodek
Zrobiłam test ciążowy 8dpt.Zwykly sikacz 10.i wyszły dwie kreski po minucie. Ta druga wiadomo błada ale jest. Czy możliwe ze się udało i wynik wyszedł tak szybko? To był trzydniowy zarodek
A czemu ma tyle badań zleconych? Kurcze mojemu nic nie zlecali tylko podstawowe badanie nasienia, kariotyp i choroby
Gratulacje! Jest dobrze. Trzeba teraz potwierdzic beta i przyrostami tą ciążeZrobiłam test ciążowy 8dpt.Zwykly sikacz 10.i wyszły dwie kreski po minucie. Ta druga wiadomo błada ale jest. Czy możliwe ze się udało i wynik wyszedł tak szybko? To był trzydniowy zarodek