annemarie
Fanka BB :)
Niestety![]()
Liv nie gadaj” niestety”[emoji23]bo ty juz masz mlodziez w chacie a duzo jest tu takich co pierwsza runde odhacza.wiec w sumie super sprawnie wam to poszlo[emoji23][emoji23][emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety![]()
Kochana spokojnie. Ja też bardzo długo starałam się o cud. [emoji3590] Jestem na etapie zmęczenia permanentnego [emoji39], ale każdej tego życzę.Niestety![]()
Ja na wszystkie meble czekam[emoji85]jeszcze z 8 tyg.Na razie moje biuro zmienilo sie w magazyn[emoji23]
na razie Mała będzie spać z nami w sypialni, więc nie mam takiej presji na mebelki, kupujemy łóżeczko dostawkę. 

Przykro miDziewczyny , bardzo was proszę o modlitwę...
Właśnie umiera dziadek mojego męża...
Niestety nie doczekał się prawnuków...
No właśnie goraczki nie ma. Dlatego dzis plucze gardlo woda z sola, mleko z czosnkiem, cieply koc i moze przejdzie.Moim zdaniem najgorsza jest gorączka na żołnierzyki i jesli jej nie ma to moze nie bedzie tak źle. Antybiotyk przy wirusach i tak nie pomaga, chyba ze to cos gorszego niz zwykle przeziebienie. A te wszystkie leki na przeziebienie to tylko łagodzą objawy a swoje trzeba i tak od chorowac. Najlepiej miód cytryna imbir czosnek itp
Kochana spokojnie. Ja też bardzo długo starałam się o cud. [emoji3590] Jestem na etapie zmęczenia permanentnego [emoji39], ale każdej tego życzę.
Najważniejsze, że się nie poddałaś [emoji106]
@Megi1985@ -pięknie. No to kochana możesz już na maksa szaleć z różem.Po połówkowych badaniach
Wszystko dobrze
Nic się nie zmieniło, córcia zostaje córcia ❤buźki nie bardzo chciała pokazaćzasłaniała się rączkami
![]()
Dziewczyny , bardzo was proszę o modlitwę...
Właśnie umiera dziadek mojego męża...
Niestety nie doczekał się prawnuków...
To ja mam kartonik w pokoju dziecka i tam wszystko pakuję, ale już mi brakuje miejscana razie Mała będzie spać z nami w sypialni, więc nie mam takiej presji na mebelki, kupujemy łóżeczko dostawkę.
Wczoraj zamówiłam wózek więc już kolejna rzecz z głowy ale jest jeszcze cała lista tego czego nam brakuje![]()