Tez tak mysle, nic sie nie wali... zrob sobie termin do diabetologa.
Tak zrobię!
Dzięki dziewczyny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez tak mysle, nic sie nie wali... zrob sobie termin do diabetologa.
Tak zrobię!
Dzięki dziewczyny
Jesteś wielka. Zdrówka a jak odsapniesz to zdjęcia malutkiej poprosimy.Urodziłam![]()
Urodziłam![]()
Dziewczyny, zmartwiłyście mnie tą insuliną i glukozą... Pokazywałam moje wyniki mojej pani dr od in vitro, a ona powiedziała, że ok. Jak porównuję z waszymi, to chyba nie jest najlepiejZobacz załącznik 937353Zobacz załącznik 937352. Co myślicie?
Dzieki Kochana, już wzięłam wszystko ekstra, oby tylko nic złego się nie działo :*Lutinus to to samo. Do tego no-spa, magnez i leż. Trzymam kciuki, żeby było dobrze. Niejedna tu krwawiła.a dziś.dzieci biegają
Wyników nie porównuj, bo w ciąży są inne normy niż przed. 1 h po rzeczywiście na granicy, ale ładnie.spada. Insulina też się utrzymuje, niema "pików". Teraz bym się nie czepiała, ale jak już beta będzie dodatnia to kontroluj cukier
Koncentracja 400 tys/ml, dużo uszkodzonych i słaby ruch. Mąż ma mutację CFTR. Z badań zrobiłam mu jeszcze tarczycę, która jest ok. Nic innego robić nie kazali...
@redferrari juhuuuui! Gratulacje!!!
Dzieki dzięki, dobrze Was mieć :*@NataliaNNN - dużo dziewczyn na początku miało krwawienie i są z tego ładne dzieci albo zaawansowane ciąże. Może to być jakiś krwiaczek, dobrze jak nie ma skurczy. Weź dodatkowy progesteron i magnez i dużo leż.
Jakbyś czuła skurcze to nospa lub jak masz spasmolina (jest lepsza ale na receptę). Nospe forte możesz 3x1.
I teraz najtrudniejsze - zachowaj spokój, bo stres w takich sytuacjach nie pomaga. Trzymajcie się!
@MamaGrzesia1511 napisałam privaDrogie Staraczki,
Czytam to forum od 5 lat, od dwóch jestem szczęśliwa mamą.
Mam do sprzedania CRINONE 80mg/g - żel dopochwowy - 3 opakowania. Ważne do 8/2019. Może któraś z Was jest zainteresowana? Piszcie priv, podam cenę i dogadamy się co do wysyłki
Za wszystkie trzymam mocno kciuki. Każdej z Was się uda, jestem pewna.