Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak. HLA-C cokolwiek to jest. Wynik tez mi nic nie mowi.
@redferrari moje gratulacje!!!!
Tak piszecie dziewczyny o tycb krzywych..cholera musze isc to zbadac... da rade bez skierowania?
Dziękuję dziewczynki. Oby rósł mój chłopczyk bo mam obniżone bialko pappa-a i może to powodować powolny wzrost więc teraz co 2 - 3 tyg jestem na usg. X
super , gratulacjeUrodziłam![]()
Dopiero po południu. 17.30.A o której masz wizytę?
Ja w sumie też mam wizyty co dwa-trzy tygodnie, wcześniej z powodu mojego Bąbelka Aniołka, więc mój lekarz żeby mnie odstresowac robił mi częściej wizyty, później była plamka na serduszku, a teraz jak już jest ok to usg III trymestru wyskoczyło pomiędzy wizytami, ale ja to bym mogła mieć kamerkę w brzuszku![]()
a w którym tyg jestes?@redferrari moje gratulacje!!!!
Tak piszecie dziewczyny o tycb krzywych..cholera musze isc to zbadac... da rade bez skierowania?
W żadnyma w którym tyg jestes?
to wszystko przed Tobą . Zrób w labie obciążenie glukozą 50 g bez skierowania tylko spytaj sie ich czy masz kupic swoją czy mają. Większosci ma juz swoją... ale widziałam takie , które nie mająW żadnymmam 4 nieudane transfery i szukam przyczyn