reklama

Kto po in vitro?

reklama
to wszystko przed Tobą . Zrób w labie obciążenie glukozą 50 g bez skierowania tylko spytaj sie ich czy masz kupic swoją czy mają. Większosci ma juz swoją... ale widziałam takie , które nie mają :o
Czemu 50, a nie 75?
Kurcia, bywa, że nie chcą robić bez skierowania, nawet prywatnie, ale wystarczy zwykłe skierowanie od rodzinnego np."zalecenie wykonania", takie zaświadczenie. Krzywa glukozowa 3 punktowa i koniecznie krzywa insulinowa 3 punktowa, ja miałam obciążeniw 75 g glukozy. 50 g to chyba w ciąży?

Dopiero po południu. 17.30.
Teraz pewnie będę chodzić też co 2-3 tyg. Dziś mam prywatna a w Walentynki na nhs.

Zawsze po wizycie mam trochę spokoju. Który to tydzień U Ciebie kochana, 29?

Zaczęłam 30. Nawet nie wiem kiedy ten czas tak leci. Mam wrażenie że dopiero co robiłam połówkowe a już mnie mój lekarz pyta czy jestem umówiona na usg III trymestru ;)

reklama
Wow. No to super kochana! A co się robi na usg III symeatru I kiedy?

To takie bardziej rozszerzone w opisie usg, które u nas robi się pomiędzy 28 a 32 tygodniem. Głównie chodzi tu o sprzęt, dzięki któremu można opisać jak dziecko rośnie. Po zwykłym usg czasem dostaje zdjęcie, a po polowkowym czy III trymestru powinnam dostać cały wydruk z opisem i pomiarami dziecka no i jest szansa na zdjęcie 3D :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry