reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ile stron [emoji44]
My mamy tylko jedna jeśli chodzi o badanie meza
Czy to jest jakiś szczegółowy rodzaj badań nasienia ? Jakoś się nazywa specjalistycznie ?
@Marzycielka7 to jest normalne badanie komputerowe nasienia. A u Ciebie jak wyglada? Bo widzisz u mojego mezani u meza @Laurka2019 pierwsza strona taka sama tylko u mojego m koncentraca ponizej 1ml i dlatego chyba nie byli w stanie zbadac reszty. Tylko dziwi mnie to ze w klinice tego nie zrobili gdzie u @sssurykatki wynik tez ponizej 1ml i opisane miala. Hmmm

reklama
Jestem 100 procent pewna, ze do rozpoznania zaburzen weglowodanowych jest wymagany test obciazenia z 75 g. Takze w ciąży, rzeczywiście, sprawdziłam. 50 g właśnciwie już się chyba nie stosuje.

Ale czy Ty nie masz już rozpoznanej cukrzycy ciążowej, czy coś pomyliłam? To możesz mieć takie jaja niestety :/
Mam niestety rozpoznaną cukrzycę. Dostałam insulinę. Raczej nastawiałam się na zbijanie cukru, bo o problemie w drugą stronę, to lekarz za bardzo nie mówił. Dzięki za info, kolejny stopień wtajemniczenia za mną;) A tak z innej beczki. Pamiętam, że Ty ostatnio miałaś prenatalne. Jak to wygląda? USG jest przez brzuch czy przezpochwowo? Ja się wybieram w środę, wynik z krwi już mam.
U mojego chłopaka wszystko dobrze.
Przybiera ok 100g na tydzień, I paid wazy 1kg.
Wszystko jest w normie i teraz robimy wszystko byle dalej go trzymać w brzuszku.
Dzięki za kciuki dziewczyny. X
Cudowne wieści:) Trzymam kciuki za rozwiązanie w terminie.

wcześniejsze badanie robił mąż w labie zwyczajnym i tak samo tylko to nam napisali tam gdzie były parametry odnośnie ruchliwości, żywotności itp to wszystko było wykreskowane dlatego później mąż robił w klinice bo lekarz tak radził ze niby dokładniejsze badanie a tym czasem wyszło że nic więcej nie opisali.
A ty sie leczysz w Prarens Rzeszów???

Laurka spójrz my mamy tylko coś takiego
Czy to dobre wyniki ?
IMG_3072.JPG

reklama
Do góry