Justyska13
Fanka BB :)
Tzn jak na portal? Klinika ma jakas taka stronę internetową.?My upoważniliśmy siebie na miejscu jak byliśmy w klinice i później dzwoniłam do kliniki z prośba by wysyłano mi wyniki na portal
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tzn jak na portal? Klinika ma jakas taka stronę internetową.?My upoważniliśmy siebie na miejscu jak byliśmy w klinice i później dzwoniłam do kliniki z prośba by wysyłano mi wyniki na portal
DziekujeOsobiście , lub na meila wysyłali ale dają kod do odbioru na meila , o ile dobrze pamiętam , a te badania które wstawilas ,to robiłam te same prócz dwóch i bez konsultacji psychologicznej mogliśmy iść ale nie musieliśmy ,wszystkie te badania ja musiałam robić przed stymulacja ale nie pamiętam ile były ważne .
DziękujęMożesz.zdjąć jeden paznokieć.np. To raczej ważne dla anestezjologa.
U mnie wszystko trzeba mieć przed rozpoczęciem stymulacji. Grupa krwi ew tylko.na punkcje. Większośc ważna pół roku, niektore.rok, posiewy miesiąc. No i kariotypy całe.życie![]()
Kiedys mi wysylali ale musisz zlozyc u nich takie dokumenty ze zgoda i podac tam adres na jaki maja wyslac, kod do otwarcia Wiadomości i oni wysylaja jeszcze w jakims programie ktory musisz sciagnac mega to bylo skaplikowane masakra.Powiedzcie mi czy wy jak robicie badania w labie w klinice np wasi mężowie badanie nasinia to musicie je odebrac osobiscir czy wysylaja na maila? Bo u nas napisane jest ze osobiscie lub osoba upowazniona. A nigdy nie pytalam czy na maila moga wyslac
Oj roznie bo sa badania ktore sa wazne 3 miesiace inne 6 a jeszcze inne robi sie tylko razDzieczyny to jest lista badan które dostalam od lekarza i pewnie powoli bedzie mi je zlecal. Mam pytanie ile wazne sa te badania przed
Komorki nk wyszly mi 10%. Jesli chodzi o leczenie czekamy jezzcze na wyniki trombofilii. Wtedy dr powiedzial spotkamy sie jeszcze raz i porozmawiamy o metodach leczenia dla mnie.Masz zalecone szczepienia? A jak z komórkami nk?
Jejku i jak to możliwe przy podwójnym szczęściu?
Gratuluję ogromnie![]()
Mam pytanie: czy do punkcji konieczne jest zdjecie lakieru hybrydowego z paznokci u rąk??
Cos jeszcze poza tym ze trzeba byc na czczo?
Dzieczyny to jest lista badan które dostalam od lekarza i pewnie powoli bedzie mi je zlecal. Mam pytanie ile wazne sa te badania przed transferem? Kiedy sie je wykonuje? Tzn które przed stymulacja, które przed punkcja itp. Bede wdzieczna.
Zobacz załącznik 939943