jolancik
Fanka BB :)
Mam 2 zmrożone zarodki, więc transfer będzie jednej kropeczki by drugi został na zaśNo to full service widzę![]()
Dzięki i za Twoj piatkowy transfer rowniez !! [emoji1307][emoji1307][emoji1307] a przytulasz dwie czy jedną kropeczkę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam 2 zmrożone zarodki, więc transfer będzie jednej kropeczki by drugi został na zaśNo to full service widzę![]()
Dzięki i za Twoj piatkowy transfer rowniez !! [emoji1307][emoji1307][emoji1307] a przytulasz dwie czy jedną kropeczkę?
Uprzedzam go cały czas i boje się ze to wszystko czasem nas oddała od siebie
@Marghi88 wiemy co czujesz i współczujemySzkoda gadać, beta ujemna. Dziękuję że pamiętałaś o mnie.
Przykro mi![]()
Dziękuję bardzo kochana :*Bardzo mi przykroNiestety to taka ciężka droga. Wierzę, że zbierzesz siły i dojdziesz tam, gdzie zaplanowałaś. Życzę Ci tego z całego serca.
Invicta chyba nigdy sama z siebie nie informowała o rozwoju zarodków. Uważam, że to przegięcie, bo tyle płacimy za procedury, że nie powinni łachy robić w tak ważnej kwestii. Ja miałam do kliniki godz. drogi samochodem (a przecież ludzie pokonują znacznie większe odległości). Po 3 stymulacji, doprosiłam się informacji dzień wcześniej (4 doba), był 1 zarodek. Obiecano mi, że jak z samego rana nikt nie zadzwoni, to mam jechać na transfer. Nikt nie zadzwonił. Najpierw stres, później ulga i radość, przygotowania, pakowanie do samochodu... i godz. 10 - telefon. Nie ma żadnego zarodka. Zdążyliśmy wyjechać z garażu. Nie będę pisać jak się czułam. To przelało czarę (oprócz innych rzeczy) i zmieniłam klinikę. Nie wiem jak jest teraz, ale wcześniej trzeba było zamawiać informację od embriologa przez call center. Powodzenia!
ja przy pierwszej schudłam 4 kg (długi protokół)
przy drugiej było +2kg (krótki)
przy trzeciej -2kg(długi)
Ale ja dziwna jestem, bo na hormonach się czułam jak nastolatka![]()
[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] ależ się cieszę! Czekałam na info od Ciebie. [emoji8]
Od kiedy start?
A jak tam côrunia?opowiadaj!
Ooo jak fajnie , już niedługo może Sarunia będzie miała rodzeństwoPOWODZONKA
Możesz go zapytać o to colostrum, ciekawe co Tobie powie. Ale myślę, że skoro określił Twój układ immuno jako agresywny to Ci odradzi. Kiedy masz mieć kolejną wizytę?
Zapytama wizyta dopiero na poczatku marca, dzwonie i pytam czy cos sie zwolnilo ale narazie trafialy mi sie terminy wolne na nastepny dzien a jeszcze nie mam wynikow tych mutacji. Ajjj chcialabym juz cos dzialac. Naprawde trzeba byc cierpliwym
![]()