Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieje ze jutro cos doktorem zaradzi.. Kochana ja też chcę "dorobić" wszystkie możliwe badania, których jeszcze nie miałam - dlatego podpytywałam o to jakie badania robiłyście i o tę bakterię o której któraś z Was napisała. Apotem po transferze zakorkuję się na 9 miesiecy odmówię wstawania z łóżka, nie będę wstawała nie będę siusiała....i oszaleję do końca!Magdalena pamiętam,że dziewczyny pisały - chyba z UK , że w ogóle nie leżały, u mnie się nie udało pomimo leżenia, plastrów, kciuków i nie wiem czego jeszcze ... mam nadzieje, że tym razem pójdę bardziej przygotowana pod względem medycznym, bo normalnie wybadają mnie, mego M i nasze bąbelki z każdej strony, nie pamiętam ile czasu dają na poleżenie w Invikcie - Marcysiowa chyba już o tym wspominała, Marcysiowa ponadto poszła "na igiełki" :-) i ma teraz dwa bąbelki
To początek miałyśmy taki samJa tym razem nie leżałam nawet 30 sekund, 3 minuty po transferze zrobiłam siusiu i jestem w ciąży. Przebojowej - ale ciąży.
ale ja odpadłam po pierwszym zakręcie, ale będę Cię goniła....za jakiś czas 

Gotadora no wlasnie pamietam ze ty tak mialas.. nawet juz myslalam o tym dzis :-) powiedz czy to bylo wtedy jak mialas polipa? Moze ja tez mam...
Lawendowy????? puk puk????? jestes tam ?? co wy robicie w tej Wawie że nie odzywasz sie do kolezanek??
Kochana ja też chcę "dorobić" wszystkie możliwe badania, których jeszcze nie miałam - dlatego podpytywałam o to jakie badania robiłyście i o tę bakterię o której któraś z Was napisała. Apotem po transferze zakorkuję się na 9 miesiecy odmówię wstawania z łóżka, nie będę wstawała nie będę siusiała....i oszaleję do końca!
a tu prosze , ciekawe co jutro powie mi dr endokrynolog