Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@dżoasia gratuluje Ci jeszcze raz!!!!!Dziewczynki powodzenia na dzis![]()
Ja wtedy odpowiadam głaszcząc sie po brzuchu: tak, to pierogiJa tez jestem z tych tyjących i co najgorsze wszystko idzie w brzuch a jak słyszę słowa jesteś w ciąży??? To szlag mnie trafia
Bo mam taka odstającą piłkę
Oj, tam i tak jest już dobrze, trzymam kciuki za jutro.Laski, gratulowac bedziecie jak mi sie uda urodzic. Na razie trzese gaciami...
Wiem, tylko osoby niedoświadczone stratą u siebie lub wsrod swoich bliskich mogą nie czuć takiego strachu.Laski, gratulowac bedziecie jak mi sie uda urodzic. Na razie trzese gaciami...
Jeszcze nie myślę, że może za rok , chociaz mogłabym , bo mój mały to spokojny więc nie mam problemów z nim , ale ja jeszcze poczekamDzięki Kochana a wy nie wracacie ?
@Ropuszka666 ja w tą sobotę wizytuje. Mam mieć badanie receptywnosci no i cytologia też przede mną. Jak wszystko dobrze pójdzie to transfer 13.03 [emoji87] także, jak Bóg da, to będziemy w grudniu świętować. [emoji106][emoji480]
Swoją drogą... Przypomniał mi się okres brzucha w kropkach... Dobrze, że nie mam siniaków.