Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny w którym tyg ciąży poszlyscie na zwolnienie lekarskie tak już do konca aż do porodu? Planuję od 13 tyg. Cxy to nie za wcześnie?
dziewczyny pojawilo sie krwawienietak strasznie sie boje
nie jest tego duzo bardzo , dopoerp na papierze zobaczylam po wizycie w toalecie , co ja mam zrobic/? biore progesteron dopochw, wczoraj bylam na wizycie oi bylo w porzadku wszystko
Małgoś, kochana co za wynik! Dzwoń i blokuj, ja też do nich dzwoniłam jak opętana siedząc na szpilkach.
A transfer będzie w tym cyklu? Jak się czujesz? Który lekarz dziś był?
Dziękuję Kochana ze pytasz, transfer teoretycznie ma być w poniedziałek ale prędzej jeszcze badanie także od tego będzie zależało czy transfer się odbędzie.Ogólnie jestem obolała, brzuch ciągnie nie jest super- a dziś jeszcze z Małym na zabawę karnawałowapunkcje robił mi dr Głodek - poprzednio również - masz jakieś doświadczenia z tym lekarzem? ?
Jeśli dobrze pamiętam to chyba on też robił mi punkcję, ale się tylko przywitał. Wtedy byłam tak roztrzęsiona, że zapamiętałam tylko jak mówiłam do anestezjologa, że nie śpię jeszcze haha a on do mnie "wiem, wiem, widzimy"![]()
Anestezjolog ogólnie był sympatyczny, niestety nazwiska nie pamiętam, ale taki starszy wiekiem, młody duchem. Mnie zestresowała bardzo pielęgniarka, bo nie mogła się wbić w żyłę próbowała na 3 razy [emoji24] miałam po tym siniaka na jednej i drugiej ręce.Buahahahhaale się uśmiałam - ja też byłam zdenerwowana - za każdym razem
a Pan anestezjolog dziś tylko ze zaraz mnie uspokoi
![]()
Dziewczyny w którym tyg ciąży poszlyscie na zwolnienie lekarskie tak już do konca aż do porodu? Planuję od 13 tyg. Cxy to nie za wcześnie?
Kiedys wrzucalam link o badaniach na ten tematO wow, serio? A ja się właśnie zastanawiałam czy mrozaczki mają tyle szans co świeżuteńki kropek, aż mi humor poprawiłaśbo jakby nie patrzeć, moje czekają już zaraz dwa lata.
![]()
Nie stresuj sie!!! To napewno nic takiego zadzwon do dr to cie poinformuje co dalej ale napewno to nic takiego moze ci progesteron troche zwiekszy i tyledziewczyny pojawilo sie krwawienietak strasznie sie boje
nie jest tego duzo bardzo , dopoerp na papierze zobaczylam po wizycie w toalecie , co ja mam zrobic/? biore progesteron dopochw, wczoraj bylam na wizycie oi bylo w porzadku wszystko