Niestety dopiero 21 lutego. I jak tu wytrzymać tyle czasuPrzy takich betach to serduszko juz bankowo bedzie. Kiedy wizyta?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety dopiero 21 lutego. I jak tu wytrzymać tyle czasuPrzy takich betach to serduszko juz bankowo bedzie. Kiedy wizyta?
Ojeju jeju!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]A my po wizycie. Dzieciorki wg usg 10+6 i 10+1, a wg om przeciez dopiero 9+5, takze tego...
No i plamimy od kilku dni nie wiedziec skad, bo na usg czysto, szyjka ponoc ok. To tak, zeby nudno nie bylo :/
A my po wizycie. Dzieciorki wg usg 10+6 i 10+1, a wg om przeciez dopiero 9+5, takze tego...
No i plamimy od kilku dni nie wiedziec skad, bo na usg czysto, szyjka ponoc ok. To tak, zeby nudno nie bylo :/
A ile miałaś zarodków podanych i ilu dniowych? Beta cudna!Dziękuję![]()
U mnie 5dpt beta była 1,2 a 7dpt 139Już się nie łudzę, ale i tak mnie zastanawia dlaczego jest napisane < 1,2 A w legendzie jest od <5 brak ciąży.
Skoro nie jest się w ciąży, to nie powinni mieszać w głowie tylko wpisać <5
wtedy żadna kobieta nie miałaby wątpliwości. Może ja jakaś nie normalna jestem, ale to mu się wydaje logiczniejsze niż podawanie wyniku którego nie ma w legendzie. A jak już to powinni wpisać Od 1-5 brak Ciąży.
Yuppiiiiii slicznosci ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥A my po wizycie. Dzieciorki wg usg 10+6 i 10+1, a wg om przeciez dopiero 9+5, takze tego...
Ten jeden byl chyba wyciszajacy i dlatego juz wczesniej podanyco lekarz i organizm to inne podejscie
A Ty kiedy start?
Asia js szaraczek poeiem Tobie doswiadczonej ;-) lez, odpoczywaj, glaskaj brzuszek i rozmawiaj z maluszkamiA my po wizycie. Dzieciorki wg usg 10+6 i 10+1, a wg om przeciez dopiero 9+5, takze tego...
Psychicznie szykuje się do kolejnego boju
Nadzieja umiera ostatnia. Trzeba walczyć dalej. Trzymam kciuki za Nas wszystkie.
A my po wizycie. Dzieciorki wg usg 10+6 i 10+1, a wg om przeciez dopiero 9+5, takze tego...