Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny! Jestem po wizycie kwalifikacyjnej. Przypomnę, że będzie prowadził nas prof. Kurzawa w Vitrolive Szczecin. Człowiek dość specyficzny, ale jego wiedza i pewność siebie sprawiła, że poczułam się jak ziarnko maku. Ze wzgledu na jakieś farfocle, które wyszły w mojej biocenozie odczekać musimy jeden cykl, bo muszę przyjmować globulki, aby pozbyć się tego ścierwa. Słabe wyniki nasienia męża nie mają żadnego znaczenia (i tu podtrzymał mnie na duchu, bo nie ukrywam, że przeżywałam te wyniki). Pytałam o AH, i tu mnie profesorek zbił z tropu, bo powiedział, że naukowo jest udowodnione, że to strata pieniędzy, bo szanse na implanatacje są takie same jak bez nacięcia. Więc drążę temat dalej. Pytam o transfer dwóch zarodków naraz i tu po raz kolejny zostałam sprowadzona na ziemię, gdyż większe szanse na poczęcie są podając po jednym zarodku co cykl, niż dwa naraz. Hah, no i oczywiście temat intralipidu, który ledwo podjęłam a już się skończył. Doktor takich metod nie stosuje. Na kolejną wizytę muszę się lepiej przygotować. Jestem jakiś rok w plecy, więc pytam Was - co zastosować na zwiększenie szans? Plis! Plis! Plis!
Mi lekarka kazała w 10 dpt:-)Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa w sobotę miałam transfer z 3 dniowych świeżych komórek. Kiedy mogę zrobić hcg, żeby cokolwiek wyszło. Trzymacie jakąś dietę po transferze ??
Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa w sobotę miałam transfer z 3 dniowych świeżych komórek. Kiedy mogę zrobić hcg, żeby cokolwiek wyszło. Trzymacie jakąś dietę po transferze ??
Jeżeli używasz aplikatora to poprostu mogłaś się nim zadrapać,niejedna z nas miała taką sytuacjęKobietki powiedzcie mi czy jeśli transfer (criotransfer) siebie udał to pojawi się okres? Czy jednak przyjmowana luteina zatrzyma okres i dopiero beta pokaże brak ciąży i wtedy odstawiam się luteine i pojawia się miesiączka? Testuje w czwartek ale po zobaczeniu na aplikatorze brązowej wydzieliny czarne myśli przychodzą mi do głowy:-( PROSZĘ wypowiedzcie się :-*
Dzięki Ci kochana:-*Jeżeli używasz aplikatora to poprostu mogłaś się nim zadrapać,niejedna z nas miała taką sytuację
Cześć dziewczyny
@Marzycielka7 przesyłam Ci link do strony o komórkach NK- mogą one potraktować zarodek jako ciało obce, nie dochodzi wtedy do implantacja.Co to jest NK ? [emoji44][emoji44][emoji44]